Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Το παγκόσμιο φαινόμενο της Βενεζουέλας

Με αφορμή τις πρόσφατες διαδηλώσεις στην Βενεζουέλα βρήκαμε αφορμή να γράψουμε για το φαινόμενο που λέγεται Βενεζουέλα. Όπως ξέρετε η Βενεζουέλα είναι μια χώρα που μέχρι πριν λίγο καιρό διοικούνταν από έναν "αντισιωνιστή" και "αντιαμερικανό" κομμουνιστή πρόεδρο. 
Μόλις πέθανε ο Τσάβες έγιναν εκλογές απ' τις οποίες προέκυψε το εξής σπάνιο φαινόμενο.
Και οι δύο πολιτικοί αρχηγοί ήταν εβραϊκής καταγωγής!


Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για απλή σύμπτωση.. Και το λέμε αυτό γιατί ο
Μαδούρο, ο διάδοχος του αντισιωνιστή Τσάβες, έχει κατηγορηθεί και για "αντισημιτισμό" καθώς κατηγόρησε τον αντίπαλό του ότι εξυπηρετεί τα Σιωνιστικά συμφέροντα!
Μάλιστα σε όποιον αρέσει να ασχολείται με τις πιθανότητες, η περίπτωση του να βρίσκονται στην ηγεσία τόσο της κυβέρνησης όσο και της αντιπολίτευσης 2 άνθρωποι εβραϊκής καταγωγής συγκεντρώνει ποσοστό της τάξεως του 0,0003% μιας και οι Εβραίοι της Βενεζουέλας είναι μόνο 9.000 ενώ ο υπόλοιπος πληθυσμός περίπου 30.000.000. 
Στη φώτο βλέπουμε κομμουνιστικό αντισημιτικό σύνθημα σε τοίχο της Βενεζουέλας που λέει "Εβραίοι πηγαίνετε σπίτι σας".. Μάλλον κάποιος εξτρεμιστής το έγραψε γιατί τόσο η κυβέρνηση όσο και η αντιπολίτευση καθοδηγούνται από εβραϊκής καταγωγής ανθρώπους.

Ο Nicolas Maduro. Ο διάδοχος του Τσάβες και πρωθυπουργός της Βενεζουέλας.. Η οικογένειά του από την πλευρά του πατέρα του είναι εβραϊκή..

Ο Ερρίκος Καπρίλες Radonski, αντίπαλος του διαδόχου του Τσάβες και αρχηγός της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας είναι.. καθαρόαιμος Εβραίος.. Ο πατέρας του είναι Σεφαραδίτης Εβραίος, ενώ η μητέρα του Ασκενάζι Εβραία με ρίζες από Ρωσία και Πολωνία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...