Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Είναι απόλυτα σαφές, δεν θα επαναδιαπραγματευτούμε το μνημόνιο

Συνδυάστε την παρακάτω είδηση με την στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ απ' τους Rothschild μέσω της εφημερίδας τους "Liberation", αλλά και την δήλωση του Σταθάκη ότι μόνο το 5% του χρέους της Ελλάδας είναι απεχθές και ότι το υπόλοιπο 95%, τα 300 τρισ. περίπου πρέπει οι Έλληνες να τα πληρώσουν κανονικά.

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνήσει τη χώρα, θα ζητήσει από την τρόικα αναστολή τριών ετών, μέχρι η οικονομία να επιστρέψει σε ρυθμούς ανάπτυξης. Αυτό δήλωσε ο υπεύθυνος τομεάρχης Ανάπτυξης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας στον Alpha 96,5 F.M. Θεσσαλονίκης.


 
Έσπευσε δε να ξεκαθαρίσει ότι το κόμμα του δεν θα επαναδιαπραγματευτεί το μνημόνιο, αλλά τη δανειακή σύμβαση.
 
Συγκεκριμένα, ο κ. Σταθάκης είπε: «Είναι απόλυτα σαφές, δεν θα επαναδιαπραγματευτούμε το μνημόνιο, θα επαναδιαπραγματευτούμε τη δανειακή σύμβαση. Τους όρους δηλαδή και τις διαδικασίες αποπληρωμής του χρέους.
 
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να επαναδιαπραγματευτεί την εσωτερική πολιτική στην Ελλάδα... Θα εφαρμόσουμε την οικονομική πολιτική την οποία θα έχουν κρίνει οι Έλληνες πολίτες, εάν με εκλογές έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση.
 
Η δανειακή σύμβαση λοιπόν θα επαναδιαπραγματευτεί με τους καλύτερους δυνατούς όρους.
 
Εμείς επιζητούμε μία λύση βιωσιμότητας του χρέους, επιζητούμε μία αναστολή τριών χρόνων, έως ότου η Οικονομία επιστρέψει σε ρυθμούς ανάπτυξης και μία μεγάλη αναδιάρθρωση του χρέους σε βάθος χρόνου».
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...