Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Το εβραϊκό λόμπι θέλει την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου αλλά χαίρεται που στην Ουκρανία συμμετέχουν στην κυβέρνηση οι Ναζί με τα καλάσνικοφ

Ο αγαπητός κ. Χάρις της American Jewish Advocacy είχε κάνει αρκετές παρεμβάσεις στην ελληνική πολιτική σκηνή ζητώντας να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή και τελευταία έκανε και παρέμβαση για τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Καρυπίδη.

Η AJC είναι μια απ' τις εβραϊκές οργανώσεις που ασκούν πιέσεις παγκοσμίως για να περιφρουρήσουν τα εβραϊκά συμφέροντα σε όλο το πλανήτη. Είναι μια απ' τις βασικές οργανώσεις του εβραϊκού λόμπι δηλαδή.




Θα περίμενε λοιπόν κάποιος τώρα που οι πραγματικοί Νεοναζί στην Ουκρανία συμμετέχουν σε βίαιες πράξεις και ταυτόχρονα συμμετέχουν και στην κυβέρνηση να κάνει παρέμβαση ο εν λόγω κύριος και να ζητήσει την απομάκρυνση των Ναζί και την ποινικοποίηση του αντισημιτισμού στην Ουκρανία.


Όπως βλέπετε το ίδιο το εβραϊκό λόμπι λέει ότι χαίρεται με τις επιλογές των Ουκρανών!

Και πράγματι έκανε παρέμβαση αλλά είπε ότι οι Ουκρανοί έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν τον προορισμό τους και πως η AJC χαίρεται για τους Ουκρανούς γιατί επέλεξαν η χώρα να στραφεί προς τα δικά τους συμφέροντα. Όπως είδαμε ο νέος τραπεζίτης πρωθυπουργός της Ουκρανίας είπε ότι πρέπει να πάρει αντιλαϊκά μέτρα και θα σώσει τις τράπεζες. 

Τώρα θα ακολουθήσει το ΔΝΤ τα "προοδευτικά" μνημόνια και ο ξέφρενος δανεισμός απ' τους Εβραίους τραπεζίτες της Wall Street οι οποίοι χρηματοδότησαν με 10 δισ. την ουκρανική επανάσταση.




Μην ξεχνάτε άλλωστε ότι οι ίδιες τράπεζες τροφοδότησαν με ζεστό χρήμα την Ναζιστική Γερμανία για να μπορέσει να δημιουργήσει την πολεμική μηχανή της.


Όπως βλέπουμε οι Ναζί στην Ουκρανία είναι καλοί παρόλο που σκοτώνουν κόσμο με καλάσνικοφ, βαράνε δικαστές και γράφουν απειλητικά μηνύματα σε Συναγωγές.


Είναι καλοί για τους Εβραίους Παγκοσμιοποιητές γιατί οδήγησαν με τον εξτρεμισμό τους την Ουκρανία στα χέρια της Δύσης και το λαό της σε μια αέναη σύγκρουση με τη γειτονική υπερδύναμη Ρωσία. Ήδη η Ρωσία ανακοίνωσε ότι σταματάει να παρέχει φυσικό αέριο με έκπτωση στην Ουκρανία.


Όλα αυτά βέβαια γίνονται για λόγους γεωπολιτικής. Για να μπορέσουν να εγκαταστήσουν πυραύλους στα σύνορα της Ρωσίας ούτως ώστε να μην μπορεί να αμυνθεί λόγω μικρής απόστασης.



Σβάστικες σε Συναγωγή στην Ουκρανία

Άλλωστε στην "ουκρανική" επανάσταση συμμετείχαν ενεργά και Ισραηλινοί αλλά ο Ισραηλινός πρέσβης συναντήθηκε και με μια επιτροπή των Ναζί και του εγγυήθηκαν ότι οι Εβραίοι της Ουκρανίας είναι .. ασφαλείς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...