Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Οι ΗΠΑ εγκατέστησαν μια κυβέρνηση - μαριονέτα με τραπεζίτες και Ναζί στην Ουκρανία μέσω πραξικοπήματος

Οι ιδεολογίες και οι γεωγραφικοί πολιτικοί προσδιορισμοί όπως "δεξιά, κεντροδεξιά, αριστερά, κεντροαριστερά" κτλ είναι πλέον κενοί περιεχομένου.

Το μόνο που πρέπει να εξετάζουμε όσοι άνθρωποι επιθυμούμε την εθνική μας ανεξαρτησία και βάζουμε πάνω απ' όλα την πνευματική μας ελευθερία, απέναντι στη Παγκοσμιοποίηση των Διεθνών Τραπεζιτών της Wall Street είναι ποιον εξυπηρετεί το κάθε κόμμα ή κίνημα με τις πράξεις του.

Συνδυάστε την κατάσταση στην Ουκρανία με τα γεγονότα στην Ελλάδα το προηγούμενο διάστημα.

Όλα τα διεθνή κέντρα εξουσίας που προωθούν την Παγκοσμιοποίηση και όλα τα κόμματα μαζί στην Ελλάδα ζήτησαν να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή με αφορμή μια δολοφονία που όπως φαίνεται δεν έχει συσχετισθεί άμεσα με κάποιον βουλευτή του κόμματος. Όλα αυτά γινόταν για να "προασπίσουν την Δημοκρατία στην Ελλάδα".

Λίγες μέρες μετά τα ίδια κέντρα εξουσίας που ζητούσαν να μπουν φυλακή όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής συνομιλούσαν με δεδηλωμένους λάτρεις των Ναζί στην Ουκρανία για να ρίξουν την δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση της Ουκρανίας επειδή ακριβώς δεν ήταν ελεγχόμενη απ' αυτούς.

Στην Ουκρανία οι "Ναζί" είναι καλοί. Γιατί εξυπηρετούν αυτή τη στιγμή τα συμφέροντα της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Στην Ελλάδα όμως είναι κακή η Χρυσή Αυγή γιατί δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους. 

Για όσους αμφιβάλλουν για όλα αυτά ας έχουν υπόψιν τους ότι οι εντυπώσεις διαμορφώνονται απ' τα μεγάλα ΜΜΕ. Και τα μεγάλα ΜΜΕ όλοι ξέρουμε από ποιους ελέγχονται. Δείτε στο βίντεο πως σκέπτονται αυτοί οι δημοσιογράφοι

 

Οι New York Times γράφουν ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι ΗΠΑ αγκάλιασαν την επανάσταση στην Ουκρανία ως ένα ακόμη άνθισμα της δημοκρατίας και ένα κτύπημα στον απολυταρχισμό και την κλεπτοκρατία(!) σε ένα πρώην σοβιετικό έδαφος.

Όμως στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα χρηματοδοτούμενο απ' τους Διεθνείς Τραπεζίτες πραξικόπημα. Η χρηματοδότηση έγινε μέσω των ΗΠΑ, των ΜΚΟ και του με την σύμφωνη άποψη του NATO - ΗΠΑ - ΕΕ αλλά αλλά το χρήμα δημιουργείται απ' τους Διεθνείς Τραπεζίτες.


Ο στόχος φυσικά είναι η εγκατάσταση πυραύλων κοντά στην Ρωσία ώστε να μην έχει χρόνο απάντησης.

Η Εβραϊκής καταγωγής υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Νούλαντ, μαζί με τον τραπεζίτη πρωθυπουργό της Ουκρανίας στα δεξιά, τον πρωταθλητή Εβραίο μποξέρ της Ουκρανίας πίσω της και τον ηγέτη του Νεοναζιστικού Σβόμποντα Oleh Tyahnybok στα αριστερά! 
Φοβερός συνδυασμός δεν συμφωνείτε;

 Πορεία υπέρ του Ουκρανού Ναζί Stepan Bandera από μέλη του 

 Ο ηγέτης του "Δεξιού Τομέα" Yarosh σε ομιλία του στο Euromaidan. Ο "Δεξιός Τομέας" με τις κουκούλες και ένοπλη βία εκπροσωπούνται στην νέα μεταβατική κυβέρνηση. Ο ανθός της Δημοκρατίας δηλαδή.


Ο τραπεζίτης πρωθυπουργός της Ουκρανίας με τον Μακέϊν και τον ακροδεξιό ηγέτη. Επανάσταση made in Amerika


Πληροφορίες από Globalresearch

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...