Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Κύριε Αθανασίου τα συλληπητήρια δεν κρύβουν την ηθική αυτουργία του πολιτικού συστήματος στις δολοφονίες Ελλήνων από αλλοδαπούς


Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαρ. Αθανασίου εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήρια, για τη δολοφονία, από κρατούμενο, του υπαρχιφύλακα του Καταστήματος Κράτησης
Μαλανδρίνου, Γεωργίου Τσιρώνη.

«Η Ελληνική Πολιτεία δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να υπονομεύσει την αντιεγκληματική πολιτική της» δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης και πρόσθεσε ότι το Κράτος Δικαίου θα λειτουργήσει και οι πολίτες θα αισθάνονται ότι ζουν σε ασφαλή και ευνομούμενη χώρα.

Συνεπώς, καταλήγει ο κ. Αθανασίου, χωρίς υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, στοχεύουμε στην εμπέδωση της νομιμότητας, στην ασφάλεια των πολιτών και στην προστασία της ακεραιότητας του προσωπικού των φυλακών.

Ο κρατούμενος είναι καταδικασμένος για ανθρωποκτονία σε ισόβια κάθειρξη και βρίσκεται στις φυλακές πολλά χρόνια.

Να σημειώσουμε εδώ ότι το 23% των κρατουμένων στις ελληνικές φυλακές είναι Αλβανοί - 10 φορές περισσότεροι Αλβανοί στις φυλακές αναλογικά με τους Έλληνες!!

Η πολιτική ηγεσία του τόπου, που εκπροσωπείται σήμερα και απ' τον κ. Αθανασίου είναι υπεύθυνη που επιτρέπουν να είναι γεμάτη η Ελλάδα Αλβανούς κακοποιούς που εγκληματούν όπως έχουμε αποδείξει 10 φορές παραπάνω απ' τους Έλληνες ειδικότερα στις ανθρωποκτονίες. 

Ο κ. Αθανασίου και η κυβέρνηση τα γνωρίζουν αυτά αλλά περιορίζονται μόνο σε "συλληπητήρια" στους συγγενείς των νεκρών Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...