Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Τρέμουν τον Λαό οι πολιτικάντηδες και διώχνουν τον κόσμο από τις παρελάσεις

Τρέμουν τον Λαό οι πολιτικάντηδες και διώχνουν τον κόσμο από τις παρελάσειςΤα έχουν καταφέρει... τέλεια οι πολιτικάντηδες. Θεωρητικά στην Δημοκρατία τα κόμματα προσπαθούν να λάβουν την πλειοψηφία της λαϊκής αποδοχής, έτσι ώστε να εκλέξουν βουλευτές που θα εκπροσωπήσουν τα συμφέροντα και την Θέληση του Ελληνικού Λαού. Όμως οι εν Ελλάδι πολιτικάντηδες έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν την πλειοψηφία της λαϊκής κατακραυγής.
Πάλι καλά που δεν απεργάζονται (ακόμα...)
κάποια αλλαγή στον εκλογικό νόμο, ώστε να κυβερνά ο πιο λαομίσητος και αντιπαθής. Θα έσκιζε η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ με αυτόν το νέο εκλογικό νόμο.
Διαβάζουμε, λοιπόν, ότι εν όψει της παρελάσεως για την 25η Μαρτίου, οι πολιτικάντηδες έχουν ήδη αρχίσει και σχεδιάζουν το. αποστειρωμένο και αποκλεισμένο μέρος στο οποίο θα καθίσουν για να παρακολουθήσουν την παρέλαση για να τους δείξει η τηλεόραση. Έχουμε, λοιπόν, μέχρι στιγμής τα εξής μέτρα:
- Ο χώρος θα αποκλειστεί από κόσμο και μόνο κομματόσκυλα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ θα μπορούν να πλησιάσουν το χώρο της παρέλασης.
- Οι υπόλοιποι θα βρίσκονται 500 μέτρα πιο κάτω στο της οδού Βουκουρεστίου και κάτω.
- Η πλατεία Συντάγματος θα περικλειστεί από κάγκελα, ενώ θα υπάρχουν και ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ που θα ελέγχουν την πρόσβαση.
- Απέναντι από την εξέδρα των επισήμων θα υπάρχουν μόνο δημοσιογράφοι, για να τραβηχτούν τα απαραίτητα προπαγανιδιστικά πλάνα.
Η επανάσταση δεν αργεί. Ό,τι και να κάνουν, ο Μάιος έρχεται!

http://oi-asimvivastoi.blogspot.gr/2014/03/blog-post_6615.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...