Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Εκτέλεσαν ύποπτο της δολοφονίας του Μάνου Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη της Χρυσής Αυγής


Ύποπτος από την ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία των δύο μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο
Ηράκλειο ήταν ο 31χρονος ποινικός που δολοφονήθηκε με δύο σφαίρες από άγνωστο το πρωί της Τετάρτης στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό, σύμφωνα με το vima.gr.

Ο δολοφονηθείς, που είχε το ψευδώνυμο «Πιτσίλας», είχε κατηγορηθεί για μία βομβιστική επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού πριν από δύο χρόνια και φέρεται να είχαν υπάρξει ορισμένα στοιχεία για εμπλοκή του στην αιματηρή επίθεση την 1η Νοεμβρίου 2013 με θύματα τα δύο μέλη της Χρυσής Αυγής Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη σε μια ερευνώμενη συνεργασία αντιεξουσιαστών με ποινικούς.

Ωστόσο φέρεται να είχε και άλλες εμπλοκές στον ποινικό χώρο αφού είχε εξετασθεί και η τυχόν συμμετοχή του σε δύο ένοπλες επιθέσεις που είχαν σημειωθεί τον Σεπτέμβριο του 2013 με στόχο εμπλεκόμενους σε ληστείες τραπεζών.

Τη στιγμή της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του ο 31χρονος έτρωγε σε διανυκτερεύον εστιατόριο. Τον πυροβόλησε επιβάτης μοτοσικλέτας στο κεφάλι και στο σώμα. Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ ο δράστης κατάφερε να τραπεί σε φυγή.

Σημειώνεται ότι τα ξημερώματα της 3ης Αυγούστου 2012 είχε σημειωθεί πάλι δολοφονία με τον ίδιο τρόπο στην πλατεία Ελευθερίας ενός 31χρονου στην πλατεία Κορυδαλλού, κοντά στο σημείο της πρωινής επίθεσης.

http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id=341211&Sport=7&Country=82#ixzz32NM44Yob 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...