Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Βοηθάει τους αποκεφαλιστές ισλαμιστές η Ευρωπαϊκή Ένωση: Απαγόρευσε την πώληση καυσίμων για αεροσκάφη στην Συρία

Αυτούς στηρίζει η ΕΕ με το να μην δίνει καύσιμα για αεροσκάφη στον Άσαντ με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τους βομβαρδίσει...

Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει γίνει ένα φασιστικό κράτος

Δεκέμβριος 14, 2014.

Βρυξέλλες.

Οι κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, συμφώνησαν την Παρασκευή, να απαγορεύσουν
την εξαγωγή καυσίμων αεριωθουμένων, προς τη Συρία από την Κυριακή (σήμερα), με τη δικαιολογία ότι χρησιμοποιούνται από την πολεμική αεροπορία της Συρίας για επιθέσεις κατά των αμάχων.


Η απαγόρευση αυτή καλύπτει επίσης τη χρηματοδότηση και ασφάλιση που σχετίζονται με τις εξαγωγές καυσίμου στη Συρία.

Ωστόσο, τα καύσιμα και τα πρόσθετα που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από πολιτικά αεροσκάφη που προσγειώνονται στη Συρία, θα εξαιρούνται, έτσι ώστε αυτά τα αεροπλάνα να μπορούν να συνεχίσουν στην επόμενη πτήση τους.

Η Ευρώπη εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις εισαγωγές καυσίμων αεριωθουμένων από τη Μέση Ανατολή και δεν έγινε σαφές, κατά πόσο η Ένωση των 28 εθνών, εξάγει καύσιμα στη Συρία.

Ο Βρετανός Tobias Elwood δήλωσε ότι «αυτό το μέτρο θα εξασφαλίσει ότι άτομα ή εταιρείες της ΕΕ δεν συμμετέχουν σε πωλήσεις καυσίμων αεριωθουμένων στη Συρία. Καλώ όλα τα κράτη να απαγορεύσουν πωλήσεις καυσίμων αεριωθουμένων προς το καθεστώς του Άσαντ».

Η Sabah  η οποία αναφέρει το θέμα, σημειώνει ότι  λεπτομερής κατάλογος των τύπων καυσίμων και των πρόσθετων υλών που καλύπτονται από την απαγόρευση θα δημοσιευθεί στην επίσημη εφημερίδα της ΕΕ.

http://www.echedoros-a.gr/2014/12/blog-post_304.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...