Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Στις 14 Σεπτεμβρίου 2008 καταρρέει ο τραπεζικός κολοσσός Lehman Brothers.
Στις 17 Σεπτεμβρίου η FED, η ιδιωτική κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ που δεν ελέγχεται απ’ την αμερικανική κυβέρνηση παρόλο που δημιουργεί το δολάριο, δανείζει 85 δισεκατομμύρια δολάρια στην ασφαλιστική AIG για να μην πτωχεύσει.
Στις 18 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος της FED Ben Shalom Bernanke, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Augusta της Georgia και ήταν απ’ τους λίγους Εβραίους αυτός και η οικογένειά του που θρησκευόταν στην τοπική Συναγωγή Ohav Shalom, δήλωσε ότι πρέπει να χρηματοδοτήσει ο αμερικανικός λαός με 700 δισεκατομμύρια δολάρια την αγορά ομολόγων για να μην καταστραφεί η αγορά. Όμως μας είπαν ψέματα!!!
Το γεγονός ότι η Lehman δεν υπήρχε λόγος να χρεοκοπήσει το είπε ό ίδιος ο τότε πρόεδρός της, ο Richard "Dick" Severin Fuld, γνωστός και ως ο γορίλλας της Wall Street που γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη από Εβραίους γονείς και δήλωσε ενώπιον μιας μη κυβερνητικής Επιτροπής, που ερευνά την «οικονομική κρίση», ότι «η Lehman υποχρεώθηκε
να πτωχεύσει, όχι λόγω αμέλειάς της ή αδυναμίας της να βρει τρόπους εξόδου της από την κρίση, αλλά μετά από μία απόφαση, που ελήφθη στη βάση ψεύτικων στοιχείων, να μην της δοθεί η ίδια βοήθεια που απολάμβαναν οι ανταγωνιστές της πριν αλλά και τις αμέσως επόμενες ημέρες, μετά την πτώχευσή της. Την παραμονή της πτώχευσης, δηλαδή την 14η Σεπτεμβρίου 2008, η Fed συνέχιζε να παρέχει εγγυήσεις σε ανταγωνιστές της Lehman, κάτι που τους επέτρεπε να δανείζονται εν μέσω κρίσης, ενώ για την ίδια η Fed απαγόρευε να δανείζεται , σχεδόν για ένα 6μηνο και μονάχα η Lehman στερείτο αυτό στο οποίο οι άλλοι είχαν με μία ανεμπόδιστη πρόσβαση».
Όσο για τον κίνδυνο πτώχευσης του ασφαλιστικού κολλοσού AIG, που παρέλαβε την μεγαλύτερη οικονομική βοήθεια στην ιστορία για να σωθεί απ’ την χρεοκοπία, θα πω ένα μόνο πράγμα: Ενώ η AIG σωζόταν με τα λεφτά των Αμερικανών το τότε αφεντικό της, οMaurice «Hank» Greenberg υιός Εβραίου ζαχαροπλάστη, απολάμβανε πολυτελέστατες διακοπές εκατομμυρίων. Συγκεκριμένα ξόδεψε 444.000 δολάρια για spa στην Καλιφόρνια και 86.000 για κυνήγι στην Αγγλία!
Τώρα υπενθυμίζω ότι η παγκόσμια οικονομική κρίση ξεκίνησε ακριβώς με την κατάρρευση αυτών των δύο κολοσσών! Δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι σε συνδυασμό με τον Bernanke της FED(Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ)  που τυπώνει το χρήμα για την Αμερικανική κυβέρνηση αλλά ανήκει σε ιδιώτες, μας εξαπάτησαν σε παγκόσμιο επίπεδο! Η παγκόσμια κρίση ήταν στημένη. Το μόνο πραγματικό γεγονός ήταν η ληστεία Αμερικανών και στη συνέχεια των υπολοίπων εθνών.

ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΜΠΤΟΥΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ φορολογεί τους Αμερικανούς πολίτες για να εξυπηρετήσει το χρέος της. Έτσι το 2012 το αμερικανικό δημόσιο εισέπραξε από τη φορολογία εισοδήματος 1.1 τρισεκατομμύρια δολάρια και κατέβαλε 450 δισεκατομμύρια σε τόκους για την εξυπηρέτηση του χρέους του! Το 41% των χρημάτων των Αμερικανών φορολογουμένων κατέληξε στους κατόχους ομολόγων του δημοσίου, που είναι κυρίως οι μεγάλες διεθνείς τράπεζες.
Κανείς όμως δεν λέει ότι το κόστος δανεισμού είναι αυτό που δεν αφήνει τις ΗΠΑ να ανακάμψουν.
Τα ίδια έχουν συμβεί βέβαια σε όλες τις χώρες του κόσμου. Στη Γαλλία π.χ. απ’ το 1946 έως το 1973, το γαλλικό δημόσιο δανείζεται άτοκα από την Κεντρική Τράπεζα της χώρας διατηρώντας το δημόσιο χρέος στο 21% του ΑΕΠ.
Μετά το 1973, με ειδική νομολογία απαγορεύεται πλέον στο γαλλικό δημόσιο να προσφεύγει στην Κεντρική Τράπεζα και του επιβάλλεται να κινείται στις αγορές χρήματος για να καλύψει τις χρηματοοικονομικές του ανάγκες. Οι φωστήρες του νομοσχεδίου δηλώνουν τότε με βεβαιότητα πως το δημόσιο χρέος θα μειωθεί προοδευτικά με τις νέες μεθόδους δανεισμού στο 8,6% του ΑΕΠ, αλλά δυστυχώς το 2012, σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μετά την εισαγωγή της απαγορευτικής νομοθεσίας, φθάνει στο 89,9%! Οι Γάλλοι φορολογούνται ολοένα και περισσότερο αποκλειστικά προς όφελος των Διεθνών Τραπεζιτών.
Συνδυάστε τώρα τα παραπάνω με το γεγονός ότι το τραπεζικό σύστημα της Γαλλίας βρισκόταν στα χέρια της οικογένειας Rothschild νωρίτερα απ’ το 1850. Το 1850 ο James Rothschild που ήταν ο επικεφαλής της οικογένειας στη Γαλλία είχε μια περιουσία περίπου 600 εκατομμυρίων φράγκων, 150 εκατομμύρια περισσότερα απ’ ότι είχαν όλοι οι τραπεζίτες της Γαλλίας μαζί! Το πώς απέκτησε όλη αυτή την περιουσία βέβαια καμιά εφορία και κανένας ελεγκτικός μηχανισμός κανενός κράτους δεν τον ρώτησε. Μόνο τους απλούς πολίτες κυνηγούσαν πάντοτε.

Ο ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

Ο Φ. Σαχινίδης Αν. Υπουργός Οικονομικών ΠΑΣΟΚ δήλωσε σχετικά με το ποιοι πληρώνουν τα χαμένα των διεθνών τοκογλύφων, τον Μάρτιο του 2012 στον δημοσιογράφο Οικονομέα του MEGA, ο οποίος αποκαλύφθηκε πως του ξεχρέωνε δάνεια εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ο τραπεζίτης – εφοπλιστής Ρέστης:
«Κύριε Οικονομέα ακούστε με λιγάκι σας παρακαλώ. Οτιδήποτε θα χάσουν οι Τράπεζες αυτή τη στιγμή από τη συμμετοχή τους στην ανταλλαγή των ομολόγων, θα πρέπει από την άλλη πλευρά ο Έλληνας φορολογούμενος να το καταβάλλει προκειμένου να προχωρήσουμε στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου των Τραπεζών».
Άρα εμείς φορολογούμαστε, δουλεύουμε για ελάχιστα χρήματα ή χάνουμε τις περιουσίες μας μόνο και μόνο για να μην χάσουν οι διεθνείς τραπεζίτες επειδή ρισκάρουν!
Είδατε για πόσο κορόιδα μας έχουν οι κυβερνώντες μας; Τα ίδια κάνουν όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων 30 ετών.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ

Τα τέλη Απριλίου του 2010 ο τότε πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ο γεννημένος στην Λυών της Γαλλίας από Εβραίους γονείς, Ζαν-Κλωντ Τρισέ, έκανε λόγο για την ανάγκη επιβολής μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης. Ηγετικό ρόλο σε αυτήν θα έχει η ομάδα των 20 πλουσιότερων χωρών (G20) καθώς και η διεφθαρμένη Τράπεζα για Διεθνείς Διακανονισμούς (ΤΔΔ) που θα ταχθεί στην υπηρεσία της θωράκισης της παγκόσμιας οικονομίας.
Το πρώτο μέρος της ομιλίας του Τρισέ είχε τον τίτλο "Γιατί χρειαζόμαστε την παγκόσμια διακυβέρνηση", και από το δεύτερο μέρος και μετά δεν έπαψε να επικαλείται την οικονομική ύφεση ως δικαιολογία για την ενίσχυση μυστικών, μη δημοκρατικών και διεφθαρμένων οργανώσεων ώστε να έχουν την απαραίτητη ισχύ για να κυβερνήσουν τον κόσμο.

ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ

Έτσι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Eurostat το χρέος αυξήθηκε και τη τελευταία χρονιά από 300,142,000,000 ευρώ το 3 τετράμηνο του 2012 σε 317,310,000,000 ευρώ το 3 τετράμηνο του 2013! Ταυτόχρονα απ’ το 2010 ο διοικητής της ιδιωτικής τράπεζας της Ελλάδας, Γ.  Προβόπουλος, μας διαβεβαιώνει κάθε χρόνο ότι η ανάπτυξη θα έρθει την επόμενη χρονιά! Αλλά κάθε χρόνο χάνει το δρόμο της απ’ ότι φαίνεται.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Αγαπητοί συμπολίτες πρέπει να σταματήσουμε να τρέφουμε αυταπάτες και να αυτομαστιγωνόμαστε για το τι φταίει για την καταστροφή της οικονομίας μας.
Πρέπει να είμαστε σοβαρά ενημερωμένοι για το πώς λειτουργεί το τραπεζικό σύστημα, που αποτελεί την μόνη πηγή του κακού για όλες τις οικονομίες του πλανήτη.

Περισσότερες πληροφορίες για το τραπεζικό σύστημα και τι πρέπει να κάνουμε μπορείτε να δείτε στις παρακάτω διευθύνσεις στο διαδίκτυο:
https://www.youtube.com/watch?v=jMTL_IF3tys
https://www.youtube.com/watch?v=i05OFOA2ons



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...