Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Η ομιλία του Πούτιν που εξηγεί όλα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία

Πάνω απ’ όλα η Δημοκρατία;


Όλοι έχετε ακούσει σε κάποιο μεγάλο κανάλι, παχυλά αμειβόμενους δημοσιογράφους, πολιτικούς, αναλυτές, να μιλάνε για την Δημοκρατία, το πόσο καλή είναι και το ότι πρέπει να την προασπίσουμε πάση θυσία.

Οι άνθρωποι που αποτελούν την πολιτική, δικαστική, πνευματική και οικονομική ηγεσία του τόπου μας αυτοπροσδιορίζονται ως

Σωστός τρόπος στάσης στον υπολογιστή

Κάτι πολύ σημαντικό που ξεχνάμε όσοι καθόμαστε με τις ώρες στον υπολογιστή είναι ο τρόπος στάσης. Στη φωτογραφία αναφέρονται οι επιπτώσεις του λάθους τρόπου στάσης. 
Αν έχετε λοιπόν κάποιο απ' τα παρακάτω προβλήματα ίσως θα πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο στάσης σας.

Κλικ στη φώτο για μεγέθυνση

Βίντεο: Γερμανίδα διαμαρτύρεται δημοσίως για την ισλαμοποίηση της Γερμανίας


Βίντεο: Πεδίο μάχης η Ουκρανία όπως ακριβώς είχε απειλήσει την ουκρανική κυβέρνηση το State Department


Πως οι Σαουδάραβες παιδεραστές βρίσκουν θύματα

Πως λειτουργούν οι οικονομικοί δολοφόνοι;

Βίντεο: Ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει να φορολογούνται οι Χριστιανοί μπροστά στους ιερείς και κανείς δεν αντιδρά!

Ονόμασαν το συνέδριο ορθώς "Εκκλησία και Αριστερά". Και λέω ορθώς γιατί άλλο Εκκλησία σήμερα και άλλο Χριστιανισμός. Ο Χριστιανισμός δεν συζητά την φορολόγηση των πιστών του. Η Εκκλησία το κάνει για λόγους συμφερόντων βλέποντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ανεβαίνει εκλογικά.Και ο ΣΥΡΙΖΑ σαν άθεο αριστερό κόμμα καλά κάνει και πολεμάει τον Χριστιανισμό όπως άλλωστε όλα τα αριστερά κόμματα. Τι κάνουν οι δεσποτάδες όμως για όλα αυτά;


ΤΟ ΠΟΡΝΟ ΚΑΙ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ - Επιστημονικές επιβεβαιώσεις

Οι επαγγελματίες στον τομέα της ψυχικής υγείας λένε ότι το πορνό όχι μόνο επηρεάζει την συμπεριφορά του ανθρώπου, αλλά επίσης αλλάζει την χημεία του εγκεφάλου.



Στις 18 Νοεμβρίου 2004 σε μια υποεπιτροπή της Γερουσίας των ΗΠΑ, υπο τον Γερουσιαστή Sam Brownback και η η οποία είναι υπεύθυνη για την Επιστήμη,την Τεχνολογία και το Διάστημα, δόθηκε μια ακρόαση με θέμα "Ο εθισμός στην πορνογραφία και οι επιπτώσεις του".  Ακούστηκαν οι απόψεις 4 ειδικών στον τομέα της ψυχικής υγείας. Στην συνέχεια κατέθεσαν τις εργασίες τους.

ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ Η ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ

«...Από τον 17ο αιώνα, η επιστήμη έγινε σταδιακά ο υπηρέτης της βιομηχανίας και της κυβέρνησης, επηρεαζόμενη από διάφορα κεκτημένα συμφέροντα και αυτάρεσκες γραφειοκρατίες που υποτίθεται ότι την προάγουν, όπως οι Εθνικές Ακαδημίες, το Ίδρυμα Εθνικής Επιστήμης και τα Εθνικά Ιδρύματα Υγείας.»

John Ziman. στο έργο του Προμηθέας Δεσμώτης


Ο πόλεμος με το σύγχρονο «Ιερατείο»

Αν και διανύουμε πλέον την 3η χιλιετία, η επιστήμη περνάει μια βαθιά κρίση: οι παραδοσιακές αρχές της ελεύθερης κριτικής και αμφισβήτησης δεν υφίστανται πια. Τα πεδία της έρευνας είναι ελάχιστα - όχι επειδή κατακτήθηκαν όλα τα υπόλοιπα, αλλά επειδή η κυριαρχούσα ελίτ επιβάλλει την έρευνα σε ορισμένους μόνο τομείς που επιβεβαιώνουν και ισχυροποιούν την κυρίαρχη άποψη, διατηρώντας τα κεκτημένα συμφέροντα της...

Έχει πρακτική αξία η αρχαία ελληνική φιλοσοφία σήμερα;“, ερωτάται ο Τζον Γκλούκερ, ο οποίος διδάσκει Πλάτωνα στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ

«Η φιλοσοφία δεν είναι θεωρητική επιστήμη, αλλά τρόπος ζωής» μας απαντάει σε άπταιστα ελληνικά. «Δεν υπάρχει "φιλοσοφία 9 με 5". Ο φιλόσοφος δεν ασκεί απλώς ένα ακαδημαϊκό επάγγελμα. Στην αρχαιότητα, κάθε σχολή – επικούρειοι, στωικοί κτλ. – είχε τον δικό της τρόπο ζωής, αλλά όλες οι σχολές μοιράζονταν κάτι κοινό: αντιμετώπιζαν τη φιλοσοφία ως κάτι πραγματικό και όχι αφηρημένο. Ο φιλόσοφος έπρεπε να ζει ως φιλόσοφος. Πρόκειται για μια ιδέα που σήμερα πολλοί την (ξανα)ανακαλύπτουν». 
Η Σχολή των Αθηνών είναι ένα από τα πιο διάσημα έργα ζωγραφικής από τον Ιταλό καλλιτέχνη της Αναγέννησης, Ραφαήλ και βρίσκεται στο Αποστολικό Παλάτι του Βατικανό
Σαν παράδειγμα για το πόσο σύγχρονη μπορεί να είναι η αρχαία ελληνική φιλοσοφία, αναφέρεται στα «Ηθικά» του Αριστοτέλη:

Σαμαράς: Θα δώσουμε ψήφο στους μετανάστες

Είναι αντισημίτης ο Μίκης Θεοδωράκης;

Αλβανός συνελήφθη στη Δράμα για απάτη με πλαστές άδειες διαμονής σε βάρος του ΟΑΕΔ

Για απάτη σε βάρος του ΟΑΕΔ, με ζημία προς το Δημόσιο άνω των 4.000 ευρώ, συνελήφθη τη Δευτέρα στη Δράμα 38χρονος Αλβανός. Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από καταγγελία του ΟΑΕΔ Δράμας για κατάθεση στην υπηρεσία πλαστής άδειας διαμονής.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε διαβατήριο των αλβανικών αρχών, στο οποίο ήταν επικολλημένες τρεις άδειες, εκ των οποίων οι δύο ήταν πλαστές και η τρίτη κλεμμένη.

Νιγηριανός λήστευε ηλικιωμένους στη Κυψέλη



Αναζητούνται οι δυο συνεργοί του - Εντόπιζαν τα θύματά τους μετά από αναλήψεις χρηματικών ποσών από τις τράπεζες
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...