Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Ο ρόλος του πατέρα στην ψυχική ανάπτυξη του παιδιού

daddy child
    Συνήθως ο πατέρας είναι αυτός ο οποίος εδραιώνει στην ψυχή του παιδιού το συναίσθημα της ασφάλειας. Θεωρείται ο προστάτης και ο υπερασπιστής της οικογένειας.

Φυλάκιση ενός έτους χωρίς αναστολή σε Σερραίο που βασάνισε σκύλο

skylos

Πολίτης της κ. Καμήλας Σερρών που πριν μερικούς μήνες έσερνε με τη μηχανή του επί ώρες το σκύλο του μέχρι να τον σταματήσουν κάποιοι νεαροί συμπολίτες του, μέλη του ΦΟΣ, δικάστηκε και το δικαστήριο του επέβαλε πρόστιμο 5.000 ευρώ και φυλάκιση ενός έτους χωρίς αναστολή.
Το άτυχο ζώο σώθηκε από τον ΦΟΣ και οι ίδιοι δηλώνουν:

Βαλλιανάτος: Ο Κακλαμάνης και ο Αμυράς είναι gay


Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος θα αποφασίζει ποιος είναι ρατσιστής και θα αποκλείεται απ' τις εκλογές;

χαζαρια
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ: 

Θα αναφερθώ σ’ ένα γεγονός που διέφυγε της προσοχής σας και το αλίευσα από την ιστοσελίδα του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου (ΚΙΣ). Προ ημερών έγινε στην πόλη της Λάρισας Ημερίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας «για τη Διαφάνεια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», στην οποία παρέστη και μίλησε ο αποτυχημένος (υπό την έννοια ότι δεν επανεξελέγη βουλευτής…) Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Γ. Σούρλας. Ο οποίος, μετά από διάφορες υποκριτικά ηθικολογικές μεγαλοστομίες περί «κάθαρσης», «εξυγίανσης της πολιτικής ζωής», «διαφάνειας», «δυνατότητας ίδιας πρόσβασης – προβολής όλων των υποψηφίων από τα ΜΜΕ», κ.τ.λ. (αλήθεια, ποιον νόμιζε ότι κοροϊδεύει μ’ όλα αυτά;), είπε και τα εξής αξιοσημείωτα:

Ξεπέρασε τα 321 δισ. το δημόσιο χρέος

Αύξηση κατά 15,9 δισ. ευρώ παρουσίασε το χρέος τη χρονιά που μας πέρασε εν συγκρίσει με το 2012, καθώς ο δανεισμός της χώρας από το μηχανισμό στήριξης "άγγιξε" τα 213 δισ. και η πλήρης απουσία πρωτογενούς πλεονάσματος και εσόδων από ιδιοτικωποιήσεις δεν κατάφεραν να το μειώσουν, όπως είχαν υποσχεθεί.

Το παγκόσμιο φαινόμενο της Βενεζουέλας

Με αφορμή τις πρόσφατες διαδηλώσεις στην Βενεζουέλα βρήκαμε αφορμή να γράψουμε για το φαινόμενο που λέγεται Βενεζουέλα. Όπως ξέρετε η Βενεζουέλα είναι μια χώρα που μέχρι πριν λίγο καιρό διοικούνταν από έναν "αντισιωνιστή" και "αντιαμερικανό" κομμουνιστή πρόεδρο. 
Μόλις πέθανε ο Τσάβες έγιναν εκλογές απ' τις οποίες προέκυψε το εξής σπάνιο φαινόμενο.
Και οι δύο πολιτικοί αρχηγοί ήταν εβραϊκής καταγωγής!


Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για απλή σύμπτωση.. Και το λέμε αυτό γιατί ο

10 δισ. δολάρια μέσω ΜΚΟ κόστισε η επανάσταση των Νεοταξιτών στην Ουκρανία!

Κατηγορηματικός ότι δεν προτίθεται να παραιτηθεί εμφανίστηκε στο διάγγελμά του από το Χάρκοβο παρά τις περί του αντιθέτου φήμες που κυκλοφορούν από το πρωί του Σαββάτου.

«Το παρόν κοινοβούλιο παίρνει παράνομες αποφάσεις που ντροπιάζουν τη χώρα» ανέφερε ο Γιανουκόβιτς στο διάγγελμά του που μεταδόθηκε από το κανάλι UBR, ενώ καταγγέλλει ευθέως την απόπειρα πραξικοπήματος από την αντιπολίτευση.
Όπως είπε «πυροβόλησαν το αυτοκίνητό μου αλλά δεν φοβάμαι. Θα μείνω στην Ουκρανία»Συμπλήρωσε, δε, ότι προσπαθεί να προστατεύσει το λαό από τους εισβολείς.
Εν τω μεταξύ άλλος αξιωματούχος της κυβέρνησης Γιανούκοβιτς, ο κ. Vadim Kolesnichenko, καταγγέλλει ευθέως το ρόλο των Δυτικών στην υπόθαλψη και υποκίνηση των «εξεγέρσεων» στο Κίεβο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι:
«Τους πήρε χρόνια να προετοιμάσουν αυτήν την κατάσταση στο Κίεβο. Ξένοι πράκτορες έχουν ξοδέψει πάνω από 10 δισ. δολάρια τα τελευταία χρόνια για να ετοιμάσουν αυτό το πραξικόπημα. Τα χρήματα διοχετεύονταν μέσω από τις αποκαλούμενες «ΜΚΟ», είπε ο

Θα μας σταματάνε τα αυτοκίνητα εξ'αποστάσεως!

Η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής με πρόσχημα την ασφάλεια συνεχίζεται.Σε λίγο θα μας βάλουν κάμερες στο σπίτι μας και στην κρεβατοκάμαρά μας και θα υπάρχουν ....μπαμπουίνοι που θα λένε ότι γίνεται για το καλό μας.

Βίντεο: Ισραηλινός αξιωματικός ηγείται ένοπλων ομάδων στην Ουκρανία



Μόσχα: «Θα φτάσουμε μέχρι και σε πόλεμο για την Κριμαία»

«Εάν η Ουκρανία διασπαστεί αυτό θα σημαίνει πόλεμο», δήλωσε Ρώσος κυβερνητικός αξιωματούχος στους Financial Times.

Εικόνες απ' το μέλλον: Αστυνομικός επιτείθεται με taser σε 14χρονο κορίτσι

105 Δήμαρχοι και Νομάρχες ελέγχονται για «μεγάλο φαγοπότι»- Όλα τα ονόματα

Πρώην νομάρχης της Πελοποννήσου με λογαριασμό 2,5 εκατομμυρίων ευρώ και νομαρχιακός σύμβουλος στη Μακεδονία με καταθέσεις 2 εκατομμυρίων ευρώ είναι δυο χαρακτηριστικές περιπτώσεις που περιλαμβάνονται στη λίστα του ΣΔΟΕ και εξετάζονται για φοροδιαφυγή και αδικαιολόγητο πλουτισμό.



Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής» εκατόν πέντε δήμαρχοι, πρώην νομάρχες και περιφερειάρχες, καθώς και σύμβουλοι της τοπικής αυτοδιοίκησης σε όλη την επικράτεια που ελέγχονται για «μαύρο χρήμα»

180 χιλιόμετρα μήκος είχαν τα αρχεία παρακολούθησης πολιτών της Στάζι!


"Εκτέλεση, εάν είναι απαραίτητο, χωρίς δικαστική ετυμηγορία" - Erich Mielke, Γερμανός κομμουνιστής, επικεφαλής της Στάζι
Η Υπηρεσία Κρατικής Ασφάλειας της Ανατολικής Γερμανίας, η γνωστή Στάζι, ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 1950. Για σαράντα χρόνια, η Στάζι διατήρησε μια τρομακτική φήμη για τον τρόπο που παρακολουθούσε, διείσδυε και έσπερνε τον τρόμο, με αποτέλεσμα ο ιστορικός του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, Timothy GartonAsh να σχολιάσει ότι η λέξη «Στάζι» έχει γίνει «ένα παγκόσμιο συνώνυμο της τρομοκρατίας της κομμουνιστικής μυστικής αστυνομίας».

Ένας Rothschild μιλάει υπέρ του Παγκόσμιου Νομίσματος!

Αν δεις αυτό το βίντεο θα κόψεις το τσιγάρο!


Το βίντεο με τον Παναγιωτόπουλο που γελούσαν εις βάρος του οι ακροατές


Υποστηρίζετε ακόμη τις εκτρώσεις; Σοκαριστικό βίντεο


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...