Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας – Είσοδος των μελών της «Γενιάς της Ταυτότητας» και ανάρτηση πανό για τον μεντρεσέ


Αναστάτωση προξενήθη στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, η οποία διεκόπη για 15 περίπου λεπτά. Αιτία η αιφνιδιαστική είσοδος μιας ομάδας μελών της πρόσφατα ιδρυθείσας «Γενιάς της Ταυτότητας» στην αίθουσα συνεδριάσεων και η ανάρτηση ενός πανό με την φράση «Οι γενίτσαροι δεν πέθαναν, αναστηλώνουν οθωμανικά μνημεία», αναφερόμενοι στην υπόθεση της αναστήλωσης του παλαιού μεντρεσέ με σκοπό την στέγαση του Μουσείου του Μικρασιατικού Συλλόγου Καβάλας. 

)

Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άννα Σπανδώνη

Ιρανός στρατηγός: "Μπορούμε να καταστρέψουμε το Ισραήλ από απόσταση 1400 χλμ."

Ανώτατο στέλεχος των ιρανών «Φρουρών της Επανάστασης» δήλωσε πως το Ιράν είναι έτοιμο και παραμένει «με το δάκτυλο στην σκανδάλη για να επιτεθεί στο Ισραήλ και να το καταστρέψει οποιαδήποτε στιγμή απαιτηθεί».  

Γκρίζα ζώνη η Μύκονος! Το δέχτηκε η ελληνική κυβέρνηση!


Mείζον θέμα de facto αποδοχής των τουρκικών θέσεων και "γκριζαρίσματος" σε ότι αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς της ...

Φοβερή κατηγορία για τον βουλευτή της ΧΑ Γερμενή: Ήξερε ότι μέλη του κόμματος θα επεδίωκαν να κάνουν αξιόποινες πράξεις!

Τον κατηγορούν ότι ήξερε τι θα γίνει στο μέλλον!!

Με Βούλευμα που εκδόθηκε πρόσφατα, το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών απέρριψε την προσφυγή του Συναγωνιστή Γεώργιου Γερμενή και Παναγιώτη Ηλιόπουλου κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης. Συγκεκριμένα, το Δικαστικό Συμβούλιο (αποτελούμενο από τρεις Εφέτες Δικαστές) έκρινε ότι ο Συναγωνιστής Γερμενής πρέπει να μείνει προσωρινά κρατούμενος διότι, εάν αφεθεί ελεύθερος, υπάρχει κίνδυνος να τελέσει νέα αδικήματα!



Ως αιτιολογία, το Συμβούλιο χρησιμοποίησε τον ισχυρισμό ότι:

Μέτσοβο: «Τσέπωσαν» 230.000 ευρώ για WiFi αλλά... δεν το έφτιαξαν ποτέ!

Ορατός είναι ο κίνδυνος επιστροφής 230.000 ευρώ από το δήμο Μετσόβου καθώς δεν κατάφερε να θέσει σε λειτουργία το πρόγραμμα Mobile Portal παρότι έλαβε το σχετικό κονδύλι από το πρόγραμμα Ψηφιακής Σύγκλισης. Το λόγο τώρα έχει η Δικαιοσύνη.

Το έργο, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Αθηναικό Πρακτορείο, περιελάμβανε δωρεάν

Πως η Ρωσία ξέφυγε από "τα δόντια" της Νέας Τάξης Πραγμάτων των Rothschild

Όταν ο Βλαντιμίρ Πούτιν εξελέγη πρόεδρος της Ρωσίας το 2000, η Ρωσία είχε περιέλθει σε καθεστώς πτώχευσης. Η Ρωσία χρωστουσε 16,6 δισεκατομμύρια δολάρια στο ΔΝΤ ( Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ).
Επιπλέον, η Ρωσία είχε ένα δάνειο 36 δισ. δολαρίων στην ελέγχομενη από τους Rothschilds - Paris & London Club of Creditors (Λέσχη Πιστωτών Παρισιου και Λονδινου).
Ο Πούτιν χρησημοποιησε την ανοδο των διεθνών τιμών του πετρελαίου και μέρος των κερδών της μεγαλύτερης ρωσικής εταιριας Gazprom, έτσι ώστε να ξεπληρωσει τα χρέη.

Ψυχολογία : Γιατί το Ισλάμ δημιουργεί τέρατα

Το άρθρο είναι του Nicolai Sennels, Δανού ψυχολόγου. Ο Sennels(φώτο κάτω) ανήκει - και ήταν υποψήφιος βουλευτής το 2013- στοΔανικό Λαϊκό Κόμμα (Dansk Folkeparti), τρίτο κόμμα στην Δανία, που χαρακτηρίζεται ως «συντηρητικό

ΒΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ....ΔΟΥΛΕΥΕ!

ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, 

ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΞΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΩΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,

ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ! 

ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΑ ΣΚΟΤΙΖΩΝΤΑΙ;

 _____________Δεν πρόλαβε να περάση λίγος καιρός, αφ ότου από τη θέση αυτή καταγγείλαμε, ότι στη Βουλή των Ελλήνων συνετελέσθη ένα οικονομικό έγκλημα και να –δυστυχώς- έχουμε πάλι τα ίδια! Στις 17 Φεβρουαρίου εγράψαμε: ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..... ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΠΤΩΧΕΥΣΕΩΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ! Ήσαν οι κύριοι κ.Βουλευτές μας, αυτοί που με απόφασή τους χάρισαν διακόσια τόσα εκατομμύρια (200.000.000) € στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και όχι μόνον!
____________Να, λοιπόν, ότι τα οικονομικά εγκλήματα συνεχίζονται! Μια είδηση, που λάβαμε προ ημερών, λέγει ότι σύμφωνα με νεώτερη απόφαση, που έλαβε η Βουλή,  «προς το αρχείο οδεύει η έρευνα των

Το μυστικό υπερόπλο του Πούτιν που διέλυσε τους Ουκρανούς

Ο Αλεκ Ρος, ερευνητής της Σχολής Διεθνούς και Δημοσίου Δικαίου στο Κολούμπια, σύμβουλος της Χίλαρι Κλίντον, όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών του Ομπάμα, εξηγεί ποιο είναι το κυβερνο-όπλο που εξαπέλυσαν οι Ρώσοι εναντίον της Ουκρανίας.


«Οι τσακωμοί όταν ήμασταν παιδιά είχαν ακριβώς τους ίδιους κανόνες: μπορείτε να κλωτσήσετε ή να πνίξετε τον αντίπαλό σας, αλλά δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όπλο. Αν πάρετε μια πέτρα ή ένα ξύλο για να επιτεθείτε τότε όλη η παρέα θα σας κορόιδευε και ίσως σας έδερνε πρώτο.
Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου είχε ανομολόγητους, σοβαρούς κανόνες για την αντιπαράθεση. Δεν είχαν παρατηρηθεί προβλήματα ότι μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ τον λόγο είχε η απειλή όπλων.

Η "Επαναστατική Αντιφασιστική Δράση" ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο γραφείο Κρανιδιώτη

ekriksi-sto-grafeio-tou-failou-kranidiotiΗ οργάνωση «Επαναστατική Αντιφασιστική Δράση» ανέλαβε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στο γραφείο του Φαήλου Κρανιδιώτη.
Η ανάληψη ευθύνης έγινε μέσω τηλεφώνου στο σάιτ Ζούγκλα ενώ ο άγνωστος που τηλεφώνησε ανέφερε ότι σε σημείο των Εξαρχείων έχουν τοποθετήσει ένα στικάκι που περιέχει το κείμενο της ανάληψης ευθύνης. Να θυμίσουμε ότι η επίθεση είχε γίνει στις 2 Μαρτίου στο γραφείο του Φ. Κρανιδιώτη στην Πλάκα και είχαν προκληθεί μόνο υλικές ζημιές.
Ανάμεσα στα άλλα αναφέρουν:

Κατάθεση σοκ από πρώην πιλότο της CIA: «Κανένα αεροπλάνο δεν χτύπησε τους δίδυμους πύργους»


Ένας πρώην πιλότος της CIA έχει ορκιστεί με ένορκη βεβαίωση, δηλώνοντας ότι κανένα αεροπλάνο δεν πέταξε στους δίδυμους πύργους δεδομένου ότι θα ήταν φυσικά αδύνατο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...