Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Το Die Linke τίθενται εναντίον εναντίον του κουρέματος ή της διαγραφής του ελληνικού χρέους

Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου. 

«Να τα και τα ευχάριστα!», όπως έλεγε και ο αξέχαστος Νίκος Σταυρίδης στην Ελληνική ταινία τα «Κίτρινα γάντια».

Παραθέτουμε τα σχόλια του υποψηφίου διδάκτορος Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου του Στρασβούργου κυρίου  Γ. Βάσσαλου στον γνωστό ιστότοπο Iskra.gr.


“Σε ένα μεγάλο συνέδριο που διοργανώθηκε από το Eurodad την περασμένη Παρασκευή, είχα την ευκαιρία να ακούσω τον 

Ο Μπουτάρης τιμά τους Εβραίους, αλλά ποτέ τα θύματα της Ποντιακής Γενοκτονίας!

Διήμερες εκδηλώσεις για τους Εβραίους που εκδιώχθηκαν από τη Θεσσαλονίκη κατά την περίοδο της κατοχής, συνδιοργανώνουν ο γραφικός δήμαρχος Μπουτάρης, ο συριζαίος πρύτανης (της «χρυσής λεκάνης») Μυλόπουλος και η Ισραηλιτική Κοινότητα της πόλης.
Αφορμή για τις εκδηλώσεις που θα αρχίσουν το Σάββατο 15 Μαρτίου, στο Γαλλικό Ινστιτούτο, θα είναι η επέτειος της αναχώρησης του πρώτου τραίνου με υπό εκτόπιση εβραίους, που έγινε στις 15 Μαρτίου του 1943.


Την επομένη, θα πραγματοποιηθεί με την συνεργασία των ιδίων

«Να αναγκαστούν οι Έλληνες να αγοράζουν πετρέλαιο θέρμανσης» ζητούν οι παρανοϊκοί τροϊκανοί!

Οι τρισάθλιοι αυτοί τύποι..ζήτησαν μέχρι και το να υπάρξει αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ για να καταστεί ασύμφορη η χρήση των κλιματιστικών
Νέα κατάρρευση εσόδων από τον ΕΦΚ για το πετρέλαιο θέρμανσης...

Success Story: Καλπάζει ανεξέλεγκτη η ανεργία. Εκτοξεύθηκε στο 27,5%

Νέα αύξηση, στο 27,5%, σημείωσε η ανεργία στην Ελλάδα κατά το δ΄τρίμηνο 2013, έναντι 27% το γ΄ τρίμηνο. Αίσθηση προκαλούν τα αναλυτικά στοιχεία


Νέο αρνητικό ρεκόρ για την ανεργία στη χώρα, που εκτινάχθηκε στο

10.000 ευρώ το μηνα για καφέδες και νερά κατά τις συνεδριάσεις των επιτροπών της βουλής

Έπρεπε να πάρει διαστάσεις στα ΜΜΕ το γεγονός ότι ξοδεύονται περί τα 10.000 ευρώ το μηνα για καφέδες και νερά κατά τις συνεδριάσεις των επιτροπών της βουλής, για να σταματήσει.
Με απόφαση του προέδρου της Βουλής Ευάγγελου Μεϊμαράκη κάτι τέτοιο παίρνει και επίσημα τέλος. Η αποκάλυψη προκάλεσε ουκ ολίγες αντιδράσεις, σε μια ελληνική κοινωνία που πλέονδεν μπορεί να εξασφαλίσει ούτε τα απαραίτητα.

Φόροι, ακρίβεια και ρεύμα προκαλούν πονοκέφαλο στους καταναλωτές

Η οικονομική κρίση έχει επιπτώσεις στα δικαιώματα των καταναλωτών όπως προκύπτει από μελέτη που διεξήγαγε το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕ.Π.ΚΑ.) όπου το 65,90% των ερωτώμενων πιστεύει ότι η κυβέρνηση ακούει λιγότερο τη φωνή των καταναλωτών τώρα με την κρίση.
Στην έρευνα, με θέμα «Δικαιώματα καταναλωτών την εποχή της κρίσης», συμμετείχαν 756 καταναλωτές, από όλη την Ελλάδα οι οποίοι απάντησαν σε σχετικό ερωτηματολόγιο από 20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου 2014.


Στα στοιχεία που παρουσιάστηκαν τονίζεται ότι μόλις το 13,36%

Κυριάκος Μητσοτάκης: Κινδυνεύουν με απόλυση 50.000 συμβασιούχοι

Κινδυνεύουν με απόλυση 50.000 συμβασιούχοι
του Ηλία Μπενέκου
Από «κόσκινο» θα περάσουν και οι συμβασιούχοι, όπως είπε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, κατά την ομιλία του στη Βουλή, όπου ψηφίσθηκε επί της αρχής (από

Ερχεται χαράτσι για ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίους. Αναλυτικοί πίνακες για να δείτε τι φόρο θα πληρώσετε

Περισσότερους φόρους για περίπου 1.000.000 ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίους επιτηδευματίες φέρνουν οι φετινές φορολογικές δηλώσεις. Οι φορολογούμενοι αυτοί, εξαιτίας των φορολογικών ανατροπών που έχουν επέλθει, θα κληθούν να πληρώσουν μεγάλα ποσά φόρου για τα εισοδήματα που απέκτησαν το 2013.
Η κατάργηση του αφορολογήτου ορίου των

ΤΑ ΝΕΑ: Ο Άρειος Πάγος με νομικά ακροβατικά θα θέσει εκτός κάλπης τη Χρυσή Αυγή

Ένα εξόχως αποκαλυπτικό, για τις αιτίες που κρύβονται πίσω από τις από τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, άρθρο φιλοξενεί σήμερα ανερυθρίαστα η εφημερίδα του ΔΟΛ, «Τα Νέα».

Από ότι φαίνεται εκεί στον ΔΟΛ δεν προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από δημοκρατικούς φερετζέδες πλέον  και ομολογούν ευθέως την πολιτική σκοπιμότητα που κρύβεται πίσω από τις «νομικές ακροβασίες» που ομολογεί ο αρθρογράφος της εφημερίδας.


Στο άρθρο του κ. Δημήτρη Μητρόπουλου γίνεται μία γλαφυρή παράθεση της πλήρους αλήθειας και γίνεται λόγος για «νομικές ακροβασίες» που «ζητούν οι ξένοι», για συμφωνία ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ στο όλο αντιδημοκρατικό δρώμενο με σκοπό τον «πολιτικό κανιβαλισμό» και για επερχόμενο δικαστικό όνειδος προερχόμενο από τον Άρειο Πάγοπου θα γκρεμίσει οριστικά και αμετάκλητα την έννοια της δικαιοσύνης στην Ελλάδα, αντικαθιστώντας την με την ψευδαίσθηση «δικαίου» μίας στυγνής δικτατορίας του μνημονίου.

Σας παραθέτουμε, άνευ περαιτέρω σχολίου, το κείμενο από την εφημερίδα «Τα Νέα»:

Σκάνδαλο μεγατόνων: «Παιδιά επώνυμων πολιτικών, πανεπιστημιακών και επιχειρηματιών έπαιρναν μετεγγραφές από το εξωτερικό για τα καλύτερα ελληνικά πανεπιστήμια, με ψεύτικες ιατρικές βεβαιώσεις ότι βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου»!

panepistimia

Διαστάσεις σκανδάλου, με συγκάλυψη υποθέσεων που εκκρεμούν τώρα

Παύλος Τσίμας: Η Χρυσή Αυγή κυριαρχεί στο δρόμο σήμερα

)

Οι Εβραίοι λένε ότι ο πρώτος Μαραθωνοδρόμος ήταν Εβραίος και όχι Έλληνας!

Δεν παίζονται με τίποτα αυτοί οι Εβραίοι: Με αφορμή τον 18ο Μαραθώνιο του Τέλ-Αβίβ που έγινε την περασμένη Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, η πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα του Ισραήλ, η περίφημη «Haaretz», ανεκοίνωσε (στο φύλλο της 27ης Φεβρουαρίου) στους Ισραηλινούς ότι ο πρώτος Μαραθωνοδρόμος του κόσμου ήταν Εβραίος και όχι Έλληνας!.. ΙΔΟΥ πώς έχει το θέμα, για να κάνετε νέο συκώτι από τα γέλια…



Αρχικά, η ισραηλινή εφημερίδα αναφέρεται στην ελληνική εκδοχή του Μαραθωνίου

The New York Times, Μάρτιος 1975: "Οι 'Ελληνες έστησαν τον Άνθρωπο στα πόδια του"


«...Για χιλιάδες χρόνια παλαιότεροι πολιτισμοί, όπως αυτοί των Περσών, των Ασσυρίων, των Βαβυλώνιων, έβλεπαν τον άνθρωπο ως ένα απεχθές ον που σέρνονταν μπροστά σε θεότητες και δυνάστες.

Η δήθεν ανατολική προέλευση της Ελληνικής Φιλοσοφίας

Το σπουδαιότερο ζήτημα που έχουμε να εξετάσουμε αναφορικά με την Ελληνική Φιλοσοφία, είναι να μάθουμε, ποια ήταν η φύση και η έκταση της ασκηθείσης επίδρασης στο ελληνικό πνεύμα απ’ αυτό που κάποιοι ονομάζουν Ανατολική Σοφία. Είναι μία ιδέα διαδεδομένη ακόμα και σήμερα, ότι δηλαδή οι Έλληνες πήραν την Φιλοσοφία τους κατά κάποιο μέτρο από την Αίγυπτο και την Βαβυλώνα και πρέπει κατά συνέπεια, να προσπαθήσουμε να καταλάβουμε όσο είναι δυνατόν καθαρά την πραγματική σημασία αυτής της βεβαίωσης. Και για ν’ αρχίσουμε, πρέπει να παρατηρήσουμε ότι κανένας συγγραφέας της εποχής κατά την οποία άνθισε η Ελληνική Φιλοσοφία δεν λέει ότι αυτή ήρθε από την Ανατολή.

13+1 λόγοι για να κόψετε το τσιγάρο


Η ουσία είναι μια: Το κάπνισμα σκοτώνει. Δολοφονεί αργά, αλλά δολοφονεί.

Με το κάπνισμα εμφανίζεται καρκίνος, ή απλά σταματάει η καρδιά. Ακόμη όμως και ο καπνιστής που θα τη “γλυτώσει”, θα αντιμετωπίσει σίγουρα άλλου είδους προβλήματα στον οργανισμό του. Θα “φουσκώνει”, δεν θα μπορεί να ανέβει τις σκάλες, θα έχει δύσπνοιες, θα εμφανίσει σεξουαλικά προβλήματα και πολλά άλλα. Σήμερα θα διαβάσετε 13 ανατριχιαστικά πράγματα για το τσιγάρο που ίσως δεν ξέρετε:

Περπάτημα, δεν φαντάζεσαι τι κάνει

Το περπάτηµα σας κάνει πολυ καλό. Βελτιώνει τη γενική σας υγεία

Σύµφωνα µε έρευνες αµερικανών επιστηµόνων, τριάντα λεπτά περπάτηµα την ηµέρα µπορούν να µας βοηθήσουν να διατηρήσουµε τη φυσική µας κατάσταση µε αποτέλεσµα να είµαστε και να αισθανόµαστε καλύτερα.
Η ίδια έρευνα βέβαια έδειξε ότι µόνο ένα 20% των Αµερικανών τηρεί αυτό το 30"λεπτο. Αυτοί ωστόσο, αν και λίγοι, δηλώνουν πανευτυχείς που πετυχαίνουν το στόχο τους.
Δυναμώνει την καρδιά και τους πνεύμονες Το περπάτηµα βελτιώνει την καρδιαναπνευστική
λειτουργία, γι’ αυτό και θεωρείται ιδανική άσκηση για άτοµα µε καρδιολογικά προβλήµατα. Όπως ανακάλυψαν µάλιστα γάλλοι ερευνητές, 20' µόλις λεπτά την ηµέρα µπορούν να βοηθήσουν τα άτοµα αυτά περισσότερο από όσο οποιαδήποτε άλλη µορφή άσκησης.
Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστηµα
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...