Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Η «κυβέρνηση» δύο εβδομάδων της Ουκρανίας παρέδωσε όλο το χρυσό της χώρας στις ΗΠΑ!

Τα αποθέματα του ουκρανικού μεταφέρθηκαν βιαστικά σε μια μυστική επιχείρηση και αεροπορικώς στις ΗΠΑ.

"Άρπαξαν" αμερικανικό UAV οι Ρώσοι!

Ένα UAV της αμερικανικής Αεροπορίας MQ-5B αναχαιτίστηκε από τις ρωσικές δυνάμεις πάνω από την Κριμαία όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο.

«Το drone πετούσε σε ύψος 4000 μέτρων (12.000 πόδια) και ήταν σχεδόν αόρατο από το έδαφος. Έγινε δυνατό να διακοπεί η ζεύξη δεδομένων καθοδήγησης (link) με το κέντρο ελέγχου του με την εφαρμογή πολύπλοκων ραδιο-ηλεκτρονικών μεσών» ανακοίνωσε η εταιρεία Rostec.

Εφημερίδα «Ακρόπολις»: Πέρα από τους βουλευτές θα βάλουν και τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής στη φυλακή;

Ο δημοσιογράφος Άρης Σπίνος με ρεπορτάζ του στην εφημερίδα «Ακρόπολις» καταδεικνύει το σαθρό κατηγορητήριο και τον ξεκάθαρα πολιτικό χαρακτήρα των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής.


Την απόφαση να άρει τις ασυλίες των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, Ελένη Ζαρούλια, Νίκου Κούζηλου και Μιχάλη Αρβανίτη πήρε με συντριπτική πλειοψηφία, η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής. Ήταν άλλωστε αναμενόμενο. Υπέρ της άρσης ασυλίας τάχτηκαν όλα τα κόμματα, πλην των ΑΝΕΛ, που δήλωσαν "παρών" και του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρου που καταψήφισε. Έτσι η πρόταση πέρασε με 8 ψήφους υπέρ.

Η ανακρίτρια Κλάπα εκβίασε Χρυσαυγίτη: “Πες ότι σου έδωσε εντολή ο Λαγός και σε αφήνω ελεύθερο”

Σοβαρότατη καταγγελία απ' την Χρυσή Αυγή που αναφέρει ότι η ανακρίτρια Κλάπα εκβίασε Χρυσαυγίτη κατηγορούμενο για να ομολογήσει ότι δέχτηκε εντολές απ' τον προφυλακισμένο βουλευτή Γιάννη Λαγό.



Ένα δικαστικό έγκλημα συνεχίζει να συντελείται από τον εγκάθετο εισαγγελέα Ντογιάκο και τις ανεκδιήγητες ανακρίτριες Κλάπα - Δημητροπούλου με την ανοχή συλλήβδην του διεφθαρμένου καθεστώτος.

Αρχιραβίνος Κιέβου: «Δεν μας ενοχλούν οι Ουκρανοί νεοναζί»!

Οι Εβραίοι της Ουκρανίας παρουσιάζονται έτοιμοι να συμμαχήσουν ακόμα και με το «διάβολο», δηλαδή τους νεοναζί του «Σβόμποντα» και του «Δεξιού Τομέα» προκειμένου να μη δουν τη Ρωσία του Β. Πούτιν να επικρατεί στην Ουκρανία. Κάτι βέβαια που δεν είναι καν στο χέρι τους και ήδη προαλείφεται ως τετελεσμένο γεγονός. 

 
Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερα έντονη εντύπωση πάντως, είναι η επιλεκτική ευαισθησία και ο «στρουθοκαμηλισμός» των Εβραίων της διασποράς και κυρίως των αμερικανικοεβραϊκών οργανώσεων στην νεοναζιστική βία στην Ουκρανία.

Ένα τραγούδι του Καζαντζίδη για την Κύπρο που δεν "παίζανε" ποτέ τα ραδιόφωνα

Ένα παλιό λαϊκό τραγούδι του Στέλιου Καζαντζίδη σε στίχους και μουσική του Κώστα Βίρβου και Μπάμπη Μπακάλη που όσο μπορούσανε κρατήσανε στην αφάνεια οι γνωστές εταιρίες που τις ονομάτιζε ο Στελάρας όταν τα έβαζε δημόσια με τους Εβραίους.Ένα τραγούδι που είχε ως τίτλο: Η Κύπρος είναι Ελληνική έδινε το στίγμα τότε που σε συνδυασμό με διαχρονική φωνάρα του Στέλιου θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας .Και αν αυτοί δεν θέλουν να το ακούν εμείς θα τους "βγάζουμε" το μάτι!


«Δεν τουρκεύω. Χτύπα για την πίστη»

Κηπουρός από την Αθήνα, που έπεσε θύμα των Τούρκων κατακτητών και αναγορεύτηκε σε νεομάρτυρα από την Εκκλησία.
Γεννήθηκε στην Αθήνα (περιοχή Θησείου) το 1753 από φτωχούς γονείς. Έμεινε αγράμματος κι έγινε κηπουρός, πουλώντας τα προϊόντα του στα χωριά της Αττικής. Κάποια ημέρα, ενώ επέστρεφε στην Αθήνα, συνελήφθη από τους Τούρκους με την κατηγορία ότι

Η ζωή και το έργο του αντιχριστιανού «Μεσσία» Μωυσή Guibbory και η συμβολή του «μαθητή» του στην ίδρυση του κράτους του Ισραήλ

Τον Απρίλιο του 1941 εκδόθηκε στην Ιερουσαλήμ, στα εβραϊκά και στα αγγλικά, ένα βιβλίο 2.000 σελίδων με τίτλο «Η Βίβλος στα χέρια των Δημιουργών της» (‘The Bible in the Hands of itsCreators’). Ο συγγραφέας του

Hackers "έσπασαν" e-mails μεταξύ ΗΠΑ και Κιέβου και αποκαλύπτουν σχέδια προβοκάτσιας στην Κριμαία

Οι Αμερικανοί και η παράνομη κυβέρνηση του Κιέβου όπως χαρακτηρίζεται από τη Μόσχα μεθοδεύουν προβοκάτσιες στην Κριμαία και σε άλλες περιοχές της νοτιοανατολικής Ουκρανίας με στόχο να κατηγορηθεί η Ρωσία και να προκληθούν αναταραχές ανάλογες με αυτές του Κιέβου. Ήδη τα επεισόδια στο Ντόνετσκ με τον ένα νεκρό παραπέμπουν σε μία τέτοια κατάσταση. Οι Ρώσοι όμως είναι και αυτοί ενήμεροι.
Όπως αποκάλυψαν Ουκρανοί hackers που «έσπασαν» την αλληλογραφία
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...