Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Ο μυημένος αρχιστράτηγος και ο πιο επικίνδυνος επαναστάτης του 1821

..αφού πρώτος διέβλεψε τον «κίνδυνο εκ Δυσμών»

Αναδημοσίευση απο http://wwwaporrito.blogspot.com

• Η μυστική του βάπτιση στην Ιθάκη.
• Η μύηση του στο τάγμα των κρυπτοχριστιανών Αλεβίδων-Μπεκτασήδων του Αλή Πασά.
• Ιδρυτής της μυστικής εταιρίας Γεροπυριόβολος του Ολύμπου.
• Η υπογραφή της Συνθήκης Υποτέλειας ένα μήνα μετά τη δολοφονία του
που καθιστά την Ελλάδα αγγλικό προτεκτοράτο με την απαρχή των δανείων.
• Ο χαμένος θησαυρός του και η απάτητη σπηλιά του, στη Βελίτσα του Παρνασσού.

Η ηρωική του καταγωγή και η μυστική του ανατροφή.

Ο Οδυσσέας Ανδρούτσος ήταν ο γιος του αρματολού Αντρούτσου Βερούση, από τις Λιβανάτες της Φθιώτιδος. Ο Αντρούτσος Βερούσης ήταν ένας από τους πιο σπουδαίους προεπαναστατικούς ήρωες και συνεργάτης του Λάμπρου Κατσώνη που αλώνιζε στο Αιγαίο του 18ου αιώνα. Ηταν τόσο ανδρείος πολεμιστής, που είχε επιβάλει στο αρματολίκι του τη μάχη εκ του συστάδην. Είχε απαγορέψει δηλαδή τη χρήση πυροβόλων όπλων και πολεμούσε μόνο με σπάθες, ξίφη και μα χαίρια! Ο Βερούσης ήταν ο φόβος και ο τρόμος των Τούρκων στη προεπαναστατική Ελλάδα. Αυτό το αποδεικνύει και ο μαρτυρικός του θάνατος στην Πόλη, μετά τη σύλληψη του από τους Βενετσιάνους και την παράδοση του στην Πύλη. Βασανίστηκε και θανατώθηκε κατ' εντολή του Σουλτάνου και το σώμα του βυθίστηκε παραδειγματικά στα ανοιχτά του Βοσπόρου.

 Κάντε δεξί κλίκ στις φώτο και "άνοιγμα σε νέα καρτέλα" ή παράθυρο για να τις δείτε σε μεγάλο μέγεθος

Λυγερός: Οι βουλευτές που αθώωσαν τον Βενιζέλο, καταδικάζουν την Χρυσή Αυγή

Αθρωποθυσίες Χριστιανών στη Συρία στο όνομα του Ισλαμ

Ανθρωποθυσίες μη μουσουλμάνων από  φανατικούς ισλαμιστές αποκαλύπτει σειρά φρικιαστικών βίντεο τα οποία έφερε στη δημοσιότητα ένας Παλαιστίνιος πρώην μουσουλμάνος και νυν χριστιανός.

Βίντεο: Τι συμβαίνει αν βράσουμε Coca Cola;



Λόγια Ηρώων της Επανάστασης του 1821

Ας προσπαθήσουμε έστω για λίγα λεπτά να καταλάβουμε και να νοιώσουμε το μεγαλείο της ψυχής των αγωνιστών του 1821.
Ας βρεθούμε με τα παλικάρια μέσα στην Αγία Λαύρα μπροστα στον Παλαιών Πατρών Γερμανό και το Λάβαρο της Επαναστάσεως την στιγμή που ψέλνουν το "Τη Υπερμάχω Στρατηγώ"...
Ας βρεθούμε μπροστά στον Αθανάσιο Διάκο την στιγμή που, μπροστά στη μεγάλη θυσία, απαντά στον Ομέρ Βρυώνη, "Εγώ Γρεκός γεννήθηκα, Γρεκός θε να πεθάνω"...
Ας βρεθούμε στο διάσπαρτο από πτώματα Ελλήνων και Τουρκοαιγυπτίων, πεδίο της Μάχης στο Μανιάκι, την στιγμή που σηκώνουν τον νεκρό Παπαφλέσσα κι ο Ιμπραήμ σκύβει και τον φιλά στο μέτωπο από θαυμασμό...

Εμπλέκουν την Πολεμική Αεροπορία σε αναχαιτίσεις ρωσικών αεροσκαφών στην Μαύρη Θάλασσα

Συμφωνία αεροπορικής – επιχειρησιακής συνδρομής κατά «άγνωστων αεροπορικών ιχνών» μέσα στο βουλγαρικό FIR υπέγραψε η Ελλάδα με τη Βουλγαρία.
Η συμφωνία «φωτογραφίζει» ουσιαστικά  την συνδρομή της ΠΑ για την αντιμετώπιση σε περίπτωση κρίσης –και όχι μόνο- της ρωσικής Αεροπορίας στη Μαύρη Θάλασσα.

Τζίμης Πανούσης: Παραγγελία πίτσας στο μέλλον και προσωπικά δεδομένα

Απίστευτες απαγορεύσεις για τις γυναίκες στο Ισραήλ - Βίντεο

Αηδιαστικό βίντεο: Η Lady εντελώς Γκάγκα προσέλαβε κοπέλα να κάνει εμετό επάνω της, κατά την διάρκεια συναυλίας!


Στο βίντεο που προσθέσαμε στην ανάρτηση παρουσιάζονται στοιχεία για το ποιοι βρίσκονται πίσω απ' την σεξουαλική επανάσταση μέρος της οποίας είναι και η υποκουλτούρα της Gaga.



Τελικά η Lady Gaga δεν έχει κανέναν φραγμό και αν νομίζετε ότι τα έχετε δει όλα από εκείνην, κάνετε μεγάλο λάθος.Μέχρι και κοπέλα για να…

Όπως ήταν αναμενόμενο καταδίκασε τους Ρώσους ο Σαμαράς και στήριξε την Παγκοσμιοποίηση των Τραπεζιτών

“Οι αποσχιστικές κινήσεις δεν βοηθούν, επιδιώκουμε την αποκλιμάκωση της έντασης μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες»!” δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς προκαλώντας το λαϊκό αίσθημα με την φιλοαμερικάνικη προσέγγισή του για την κρίση στην Ουκρανία!

Η κυβέρνηση δίνει 500 εκ.στους "ευπαθείς" και τα διπλάσια στους τραπεζίτες!



Πανηγυρικό κλίμα στο Μαξίμου, μετά την επίτευξη της συμφωνίας με την Τρόικα, έπειτα από έξι μήνες σκληρών διαπραγματεύσεων. Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι το πρωτογενές πλεόνασμα του 2013,  αγγίζει τα 3δις ευρώ και θα κατευθυνθεί σε άστεγους και ένστολους, αλλά για την μείωση των ασφαλιστικών εισφορών και την αποπληρωμή παλαιών ληξιπρόθεσμων οφειλών για να ενισχυθεί η πραγματική οικονομία.



ΦΟΡΟΣ ΣΕ 1.000.000 ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ Ι.Χ. ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ


Οι παρανοϊκές απαιτήσεις από την Κινέζα της Τρόικας για νέους φόρους και πρόστιμα 100 ευρώ αν δεν δηλωθούν εντός 10ημέρου γάμος, θάνατος ή απώλεια ταυτότητας!
Η μανία και ο παραλογισμός με τους φόρους που έχουν καταλάβει την τρόικα και ειδικά το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δεν λένε να κοπάσουν και εκπλήσσουν συνεχώς δυσάρεστα τους Έλληνες διαπραγματευτές.
Παρά το γεγονός ότι οι Έλληνες έχουν γονατίσει από τους

Το Ισραήλ παίρνει έκτακτα μέτρα για επίθεση από αέρα με το εξαφανισμένο boeing – Στρατιωτικά ραντάρ της Ταϊλάνδης βρήκαν ίχνη του αεροσκάφους

Συνεχίζεται το θρίλερ με το εξαφανισμένο Boeing 777 των Μαλαισιανών Αερογραμμών, καθώς πλέον υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι το αεροσκάφος δεν συνετρίβη αλλά προσγειώθηκε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...