Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Οι μεγάλες εφημερίδες στην Γαλλία ανήκουν σε Εβραίους



Έχουμε δημοσιεύσει πριν πολλά χρόνια, το 90% και πλέον ελέγχεται από άτομα εβραϊκής καταγωγής

Είναι γνωστό ότι σε διεθνές επίπεδο όλα τα κανάλια και οι εφημερίδες παρουσιάζουν

«Οι λευκοί είναι υπεύθυνοι για την ομοφυλοφιλία», λέει υπουργός της Ουγκάντα

 
Ο Υπουργός Ηθικής και Ακεραιότητας της Ουγκάντα​​Simon Lokodo, σε μια συνέντευξή

ΣΟΥΗΔΙΑ: Καταδικάστηκε για «ρητορική μίσους» πολιτικός επειδή είπε ότι ο βιασμός είναι βαθιά ριζωμένος στην κουλτούρα των μουσουλμάνων



Ο Michael Hess από την Karlskrona της Σουηδίας, πολιτικός του κόμματος των Σουηδών

Εβραία είναι η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Μισέλ Ασημακοπούλου! Πόσοι Εβραίοι βρίσκονται επιτέλους στο "ελληνικό" κοινοβούλιο;


Ο "Στόχος" μεταφέρει επί λέξει από το "Πρώτο Θέμα", υπενθυμίζοντας πως οι κοσμαγάπητοι Εβραίοι θεωρούν Εβραίο όποιον γεννήθηκε από μητέρα Εβραία. ΣΥΝΕΠΩΣ, η βουλευτής της Ν.Δ. Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου ομολογώντας πως η μητέρα της είναι Εβραία των Ιωαννίνων, στην ουσία παραδέχεται πως είναι και η ίδια Εβραία, αφού γεννήθηκε από Εβραία μητέρα!..
ΙΔΟΥ το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του "Πρώτου Θέματος"..

Οι χρηματοδοτούμενες από Εβραίους FEMEN έκαναν πίπες δημοσίως φωνάζοντας "Suck it Putin"




Διαβάστε ΕΔΩ σχετικά με την χρηματοδότηση των FEMEN από Εβραίους..

Σε μια ακόμη πρωτότυπη αλλά και...πικάντικη διαμαρτυρία προχώρησαν οι γυμνόστηθες ακτιβίστριες της οργάνωσης FEMEN έξω από το κτίριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Οι ακτιβίστριες κρατούσαν πλαστικούς φελλούς και άρχισαν να τους τοποθετούν στο στόμα τους με χάρη... πορνοστάρ φωνάζοντας παράλληλα συνθήματα - «Suck it Putin» - κατά του Ρώσου προέδρου, Βλάντιμιρ Πούτιν.

Ο Πύρρος Δήμας προστατεύει τον ελληνικό λαό απ' τους Χρυσαυγίτες όταν δεν ψηφίζει μνημόνια

Πύρρο ούτε τα μετάλλια δεν μετράνε, ούτε τίποτα μπροστά στην διάλυση του Ελληνισμού που προωθεί το ΠΑΣΟΚ. Επέλεξες να στηρίξεις ότι πιο σάπιο υπήρξε στην χώρα τα τελευταία 30 χρόνια και μας λες ότι προστατεύεις τους Έλληνες από 5-10 Χρυσαυγίτες; Κοίτα να προστατέψεις τον λαό απ' τα πραγματικά δεινά του, που του προκαλούν οι Διεθνείς Τοκογλύφοι.. Και μπορείς να το κάνεις πολύ εύκολα. Απλά παραιτήσου.. 


Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ο Πύρρος Δήμας πήρε θέση αναφορικά με το επεισόδιο με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μίχο. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έγραψε σχετικά: «Δεν φοβάμαι κανέναν και καμία απειλή. Γι” αυτό είμαι στη Βουλή, για να μη φοβάται κανένας Έλληνας και κανένα ελληνόπουλο. Μεγάλωσα σ” ένα καθεστώς που ο φόβος καλλιεργούνταν συστηματικά. Έμαθα από μικρός να τον αντιμετωπίζω και να μην του κρύβομαι. Κι όσο για τη λάσπη από τους χρυσαυγίτες -που ήδη άρχισα να δέχομαι στο διαδίκτυο-, είναι για μένα παράσημα. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν είναι υποκειμενική και ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ δεν ζυγίζεται. Καλό βράδυ…».

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...