Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Οι Εβραίοι και το πανεπιστήμιο Μακεδονίας λένε ψέμματα παρουσιάζοντας τους Έλληνες ως ηλίθιους!


Η "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" των περιούσιων επενδυτών παρουσιάζει την ανθελληνική έρευνα του Εβραίου Σαλτιέλ θέλοντας να μας πείσει ότι η πραγματικότητα είναι φαντασία!

Φαντασιόπληκτοι οι Έλληνες

Λέει η έρευνα ότι το 75% των Ελλήνων πιστεύει ότι η κρίση της ελληνικής οικονομίας ήταν σχεδιασμένη από διάφορα εξωθεσμικά κέντρα. Και οι Έλληνες έχουν απόλυτο δίκιο! 

Βέβαια το πανεπιστήμιο και ο Εβραίος Σαλτιέλ δεν μας παραθέτουν κάποιο αποδεικτικό στοιχείο που να καταρρίπτει το γεγονός ότι η κρίση ήταν τεχνητή.



Γιατί το λέμε αυτό; Μα γιατί ο συμπατριώτης του κ. Σαλτιέλ, ο Εβραίος Richard Fuld το πρώην αφεντικό της Lehman Brothers έχει δηλώσει ότι η Lehman πτώχευσε τεχνητά μέσω αποφάσεων της εβραιοκρατούμενης FED. Οι τελευταίοι 3 πρόεδροι της FED είναι Εβραίοι και οι Εβραίοι στις ΗΠΑ είναι 2%!!

Επίσης το αφεντικό της AIG, ο Εβραίος Hank Greenberg έκανε τις διακοπούλες του αξίας εκατομμυρίων την ώρα που κατέρρεε ο ασφαλιστικός κολοσσός.


Η κρίση παγκοσμίως ξεκίνησε απ' την Lehman και την AIG δετερευόντως. Άρα οι ίδιοι οι Εβραίοι τραπεζίτες και επενδυτές μας έχουν πει και δείξει με τις ενέργειές τους ότι η κρίση ήταν και είναι τεχνητή.


Οι Εβραίοι μέσω του Σαλτιέλ όμως και της πέμπτης φάλλαγγας που είναι τα ΜΜΕ που χρηματοδοτούνται απ' αυτούς κάνουν έρευνες για να πείσουν τον κόσμο ότι το πρόβλημα το έχει ο ελληνικός λαός στο μυαλό του και καμιά συνωμοσία δεν λαμβάνει χώρα σε οικονομικό επίπεδο. 


Άρα τα αποτελέσματα της έρευνας του εν λόγω Εβραίου καθηγητή είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικά για τον ελληνικό λαό ακόμα και αν δεν ξέρουν όλοι τις λεπτομέρειες της οικονομικής κρίσης. Αν  διαίσθηση του Έλληνα του λέει ότι η κρίση είναι τεχνητή απο εξωθεσμικά κέντρα, τότε έχει πολύ καλή διαίσθηση ο Έλληνας.


Η παγκόσμια κρίση ξεκίνησε τεχνητά και η ελληνική κρίση όπως μας έλεγαν τα ΜΜΕ ήρθε σαν αποτέλεσμα. Το ίδιο έγινε και σε άλλες χώρες.


Διαβάστε οπωσδήποτε το άρθρο μας για το πως μας αλυσοδένουν οι Εβραίοι τραπεζίτες, οι συμπατριώτες του κ. Σαλτιέλ, μέσω των χρεών. 



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...