Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Η Οριάνα Φαλάτσι κονιορτοποιεί το γελοίο επιχείρημα «Ήμασταν και εμείς κάποτε μετανάστες»


Διαβάστε το όλο. Είναι εξαιρετικό! Μια χειμαρρώδης αποστομοτική απάντηση στα γνωστά δακρύβρεχτα "αντιρατσιστικά" τσιτάτα που θέλουν να καλλιεργήσουν "ενοχές"να φιμώσουν όποιον αντιδράει στον εποικισμό της πατρίδας από τους αλλοδαπούς και στην δημογραφική αλλοίωση του λαού μας.



Της Oriana Fallaci* (από το βιβλίο της «H Οργή και η Περηφάνεια», 2003)

Όχι εδώ και πολύ καιρό, άκουσα κάποιον από τους αναρίθμητους πρώην κυρίους

Ποινή για διαφθορά στην Κίνα: 20 χρόνια φυλακή και πρόστιμο 323 εκατ. ευρώ


Μία επιχειρηματίας που συνδέεται με τον πρώην υπουργό Σιδηροδρόμων στην Κίνα

Αλβανοί λήστεψαν μαγαζί στην Καλαμάτα και τσάκισαν στο ξύλο τον υπάλληλο γιατί τους έκανε παρατήρηση!

Αυτό αξίζει ακριβώς στην ελληνική "προοδευτική" κοινωνία που ξεχνάει ότι για εκατοντάδες χρόνια οι Αλβανοί στην Ελλάδα ήταν η αστυνομία των Τούρκων και στον Β' Παγκόσμιο συμμάχησαν τόσο με τους Ιταλούς φασίστες εναντίον της Ελλάδας όσο και με τους Ναζί για να πάρουν την Ήπειρο.
Έτσι θέλουν οι μαλθακοί προοδευτικοί Έλληνες. Και ληστεία και ξύλο απ' τους σκληροτράχηλους Αλβανούς που όχι μόνο μπαινοβγαίνουν στην χώρα όποτε και όπως γουστάρουν αλλά έχουν μεγάλους γεννητικούς αδένες για να μας βαράνε κιόλας..



Αρχισαν να φοράνε το ένα ρούχο πάνω από το άλλο, αλλά όταν τους πήρε είδηση ο υπάλληλος, ανέλαβε να «καθαρίσει» η 32χρονη

Δυο άνδρες ήταν μαζί με μια νεαρή Αλβανίδα όταν μπήκαν σε ένα κατάστημα εμπορίας ενδυμάτων στην Καλαμάτα παριστάνοντας τους πελάτες, αλλά άρχισαν να φοράνε το ένα ρούχο... πάνω από το άλλο με σκοπό να φύγουν χωρίς να πληρώσουν. Όταν τους πήρε είδηση ο υπάλληλος, ανέλαβε να «καθαρίσει» η 32χρονη αλλοδαπή!

Ο άτυχος υπάλληλος δέχθηκε αλλεπάλληλες γροθιές από τη...

Λαθρομετανάστης στη Σουηδία ζητούσε άσυλο και ταυτόχρονα βίαζε κοριτσάκια και γυναίκες


Ακόμα ένα περιστατικό κατά συρροή βιαστή που προέρχεται από τις τάξεις των λαθρομεταναστών δείχνοντας έτσι ότι οι μουσουλμάνοι δεν θεωρούν υποχρέωσή τους να συμπεριφέρονται όπως μια δυτική κοινωνία ζει αλλά στόχος είναι να κάνουν και στην
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...