Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Οι Ισλαμιστές προελαύνουν στην Βεγγάζη και μεις μοιράζουμε ιθαγένειες και ανοίγουμε σύνορα

Απέναντί μας είναι οι Ισλαμιστές! Στο κόκκινο κύκλο το λιμάνι της Βεγγάζης! Έχουν ήδη απειλήσει την Ευρώπη με τρομοκρατικά κτυπήματα μέσω μεταναστών!



Ένα νέο βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από τους φανατικούς ισλαμιστές, δείχνει ολόκληρο κονβόι από νέα περιπολικά οχήματα, να παρελαύνουν στην πόλη Βεγγάζη της Λιβύης.

Το Ισλαμικό Κράτος στη Λιβύη ελέγχει εδάφη στην Κυρηναϊκή, στη δυτική Λιβύη. Επίσης κατέχει την παραλιακή πόλη Ντέρνα, κοντά στην οποία αποκεφάλισε τους Αιγύπτιους Κόπτες.

Για πρώτη φορά, όμως, υπάρχουν πλάνα με το Ισλαμικό Κράτος να παρελαύνει μέσα στη Βεγγάζη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Λιβύης, με πληθυσμό κοντά στους 630.000 ανθρώπους, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Στους δρόμους ακόμα και παιδιά δείχνουν να πανηγυρίζουν με το πέρασμα των τζιχαντιστών.
Η Βεγγάζη είναι πόλη και αξιόλογο λιμάνι της Λιβύης, στη Βόρεια Αφρική, δίπλα στον κόλπο της Σύρτης, με περίπου 630.000 κατοίκους (2011).

Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας και η κύρια πόλη (πρωτεύουσα) της επαρχίας της Κυρηναϊκής.

Δείτε το βίντεο.



http://www.newsbomb.gr/kosmos/news/story/557864/oi-tzixantistes-toy-islamikoy-kratoys-kanoyn-parelasi-sti-veggazi

1 σχόλιο:

  1. Δε μου λες κυρά μου, οι πρόσφυγες έχουν ή δεν έχουν δικαίωμα προστασίας και ασύλου από τρίτες χώρες;
    Και αν έχουν, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΟΜΙΜΑ παρά "προτιμάνε" να φεύγουν ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΑ από τις εστίες τους, ΕΙΣΑΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ με τα "δουλεμπορικά των 8" και έχοντας πληρώσει πολλές χιλιάδες δολλάρια το κεφάλι για "μεταφορικά" (προσφορά τους "θείου" σόρος...);

    Επίσης, ξέρεις κυρά μου, ότι η παράνομη εισβολή και εποικισμός ενός κράτους αποτελεί ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑΣ με βάση τον καταστατικό χάρτη του Ο.Η.Ε;

    ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΠΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

    ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ, ΝΤΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΓΚΑΝΤΙΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΟΧΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...