Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Έκθεση – κόλαφος για το ελληνικό χρέος: Το 92% των δανείων από το 2010 έχει επιστραφεί στους πιστωτές!


Λεωνίδας Βατικιώτης

«Τα προγράμματα λιτότητας έγιναν για να σωθούν οι ευρωπαϊκές και ελληνικές τράπεζες και για να προστατευτούν τα κέρδη των κερδοσκόπων».

Πλήρη απομυθοποίηση της περιλάλητης «γενναιοδωρίας» των πιστωτών μας, οι οποίοι τη

ΦΩΤΟ: Άδεια τα έδρανα της Νέας Δημοκρατίας στην ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα

Συνεχίζεται ο εξευτελισμός της ΝΔ

Καλόπιστος, τίμιος, εργατικός αλλά θύμα: Ο Μπόξερ της φάρμας των ζώων


Στην κοινωνία μας υπήρχε και θα υπάρχει ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων που είναι τίμιοι, εργατικοί και έχουν κάποια υψηλά ιδανικά, με αποτέλεσμα να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τους υπόλοιπους συμπολίτες μας.

Στις περισσότερες περιπτώσεις όμως τέτοιοι άνθρωποι είναι αφελείς και απλοϊκοί, με αποτέλεσμα να γίνονται πολλές φορές οι "χρήσιμοι ηλίθιοι" ενός καταπιεστικού κράτους-καθεστώτος.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει λόγω κρίσης πολλούς τέτοιους τίμιους και εργατικούς χρήσιμους ηλίθιους να "θυσιάζονται" για τους πολιτικάντηδες που μας διοικούν.

Θα τους έχετε δει να εργάζονται με τυφλή υπακοή προς όφελος κάποιου κόμματος προτάσσοντας όχι φανφάρες όπως οι πολιτικάντηδες, αλλά την εργασία τους και τον πολύτιμο χρόνο της ζωής τους. Ίσως και μέρος του πενιχρού τους εισοδήματος.

Τέτοιου είδους άνθρωποι χρησιμοποιούνται ως παράδειγμα απ' τους πολιτικάντηδες για να πείσουν όσους είναι ακόμη καλόπιστα δύσπιστοι για τον "δίκαιο αγώνα" τους.

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι πολύ γρήγορα συνήθως τέτοιοι άνθρωποι οδηγούνται στον "εκδοροσφαγέα" όπως ο Μπόξερ της "Φάρμας" του Όργουελ. Κανείς δεν τους θυμάται και κανείς δεν αντιλαμβάνεται το γεγονός ότι θυσιάστηκαν άδικα προς όφελος πολιτικάντηδων της κακιάς ώρας..

Ο Μπόξερ ήταν ένας τεράστιο και πολύ δυνατό άλογο της Φάρμας των Ζώων που είχαν επαναστατήσει εναντίον των ανθρώπων. Πάντοτε έλεγε "Θα δουλέψω περισσότερο" δίνοντας το παράδειγμα και υπάκουε στον ηγέτη του λέγοντας "Ο Ναπολέων έχει πάντα δίκιο". Όταν όμως εξαντλήθηκε απ' την υπερβολική εργασία ο Ναπολέων τον έστειλε στον εκδοροσφαγέα για να αποκομίσει χρήματα!

Τέτοιοι χαρακτήρες στις μέρες μας όχι μόνο κάνουν κακό στον εαυτό τους αλλά και σε ολόκληρη την "φάρμα". Προσοχή λοιπόν γιατί η "επανάσταση" είναι θεμιτή αλλά οι διάφοροι "Ναπολέοντες" όχι!

Διαβάστε το διδακτικότατο απόσπασμα που ακολουθεί:

Κεφάλαιο ένατο

[…] Εν τω μεταξύ, η ζωή ήταν δύσκολη. Ο χειμώνας ήταν το ίδιο βαρύς με τον

Η εβραϊκή Citygroup διαβεβαιώνει ότι οι πιστωτές θα συμφωνήσουν με την κυβέρνηση και δεν θα υπάρξει Grexit


Για την εβραϊκότητα της Citygroup διαβάστε ΕΔΩ..

Άλλος ένας σημαντικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός όπως η Citygroup "βλέπει"

Αποκεφαλισμοί για μαγεία και εκτελέσεις για κλοπή απ' το Ισλαμικό Κράτος



To Iσλαμικό Κράτος με την κατηγορία της άσκησης της μαγείας αποκεφάλισε σε δυτική

Όποιος έχει θα πληρώσει: Αυτά είναι τα 25 μέτρα-φωτιά που αλλάζουν τα πάντα στην Ελλάδα


Σύσταση εξεταστικών επιτροπών για όλα τα σκάνδαλα από το 2000 και μετά, αλλά και δέσμευση -ακόμη και κατάσχεση- όλων των μη δηλωθέντων περιουσιακών στοιχείων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με συνοπτικές διαδικασίες

Με μια σειρά ενεργειών και «εκκωφαντικών» μέτρων κατά της διαφθοράς και της αποκαλούμενης διαπλοκής ξεκινάει τη θητεία της η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Οι ενέργειες αυτές

Γούνα και κόκκινη φλοκάτη στο...πρωθυπουργικό αεροσκάφος


Άναυδοι έμειναν οι υπάλληλοι της πολεμικής αεροπορίας που επιθεώρησαν ένα από τα

Έκκληση Τσίπρα στους πολίτες- Πληρώστε οπωσδήποτε τον ΕΝΦΙΑ του 2014!


Να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ που τόσο πολέμησε ως αντιπολίτευση κάλεσε τους

«Υποχρεωτική» θητεία για όλους στον Εβρο


Την επανασύσταση των ΜΟΜΑ (Μικτές Ομάδες Μηχανημάτων Ανασυγκροτήσεως) ανακοίνωσε από τον Έβρο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο οποίος
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...