Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

"Πρόσφυγας" προσπάθησε να βιάσει αριστερή στα Εξάρχεια


Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, συντρόφισσα και μέλος του α/α ραδιοφώνου Ραδιοφράγματα, δέχθηκε επίθεση με σκοπό την σεξουαλική κακοποίηση της.
Το βράδυ της Κυριακής η συντρόφισσα πηγαίνοντας προς το σπίτι της , στην περιοχή των
Εξαρχείων, δέχθηκε επίθεση από άτομο το οποίο την παρακολουθούσε -όπως απεδείχθη από μαγνητοσκοπημένο υλικό- μέσα στην είσοδο της πολυκατοικίας που μένει.
Το άτομο αυτό της επιτέθηκε με σκοπό την σεξουαλική της κακοποιήση και την ταπείνωση της αξιοπρέπειας της.

Ο θύτης, ήταν μετρίου αναστήματος, μελαμψός και πιθανότατα να μη γνώριζε Ελληνικά καθότι δεν έδειχνε να αντιδρά στις φωνές και τα λόγια του θύματος. Βέβαια, είναι πιθανό απλά να αδιαφορούσε πλήρως για το άτομο της, καθώς επέλεξε να προβεί σε σωματική απειλή και όχι σε λεκτική. Με αλλεπάλληλες επιθέσεις το άτομο αυτό προσπάθησε να καταβάλει την αντίσταση της συντρόφισσας, και τελικά υποχώρησε αφού δεν μπόρεσε να ασκήσει τις κυριαχικές του ορμές και την εξουσιαστική του θέληση.
https://athens.indymedia.org/post/1566629/

2 σχόλια:

  1. Συντρόφισσα...θελέστα και παθέστα με τις επιλογές σου...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κακως .. επρεπε να δειξει την "Αληλλεγγυη" της με πραξεις ... κατσε του μωρη Αλληλεγγυα αφου εισαι υπερ της αθρωας εισβολης τετοιων ζωων στην χωρα , γιατι αν δεν του κατσεις εσυ , θα παει για το επομενο θυμα το οποιο δεν υπαρχει λογος να υποστει αυτον τον βιασμο ...γενικως (Εθνικο,ιδεολογικο,κοινωνικο ).. Εφοσον λοιπον τους υποστηριζετε , να υποστειτε τις συνεπειες εσεις ..!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...