Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Έτσι μας εξαπατούν οι Διεθνείς Τραπεζίτες

 Το παγκόσμιο χρέος της ανθρωπότητας αυξήθηκε μέσα σε 5 χρόνια περίπου κατά 22 τρισ. Όλα αυτά τα χρέη ήταν αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης που όπως θα δείτε παρακάτω ήταν τεχνητή!

Είναι κορυφαίο ζήτημα το να ξέρουμε ποιοι ελέγχουν το πλούτο της ανθρωπότητας σήμερα και φυσικά πώς τον απέκτησαν.

Γιατί είναι πολύ σημαντικό να ξέρουμε πώς απέκτησε ο κάθε τραπεζίτης της Wall Street ή της Deutche Bank όλο αυτό τον πλούτο που μας δανείζει, με τόκο φυσικά.

Το μέγα ερώτημα λοιπόν είναι αν απέκτησαν όλο αυτό το πλούτο νόμιμα και προπάντων ηθικά. Γιατί αν αποδεχθούμε να ζούμε σε μια κοινωνία της απάτης, μια κοινωνία που εξυψώνει όποιον μπορεί να εξαπατήσει περισσότερους και καλύτερα τότε καταλαβαίνετε ότι θα οδηγηθούμε στην σκλαβιά υπό την τυραννία των απατεώνων. 

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή της πρόσφατης οικονομικής κρίσης για να δούμε πώς συγκεκριμένοι άνθρωποι που ελέγχουν τις κεντρικές τράπεζες πλουτίζουν εις βάρος της ανθρωπότητας μέσω τεχνητών οικονομικών κρίσεων.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Στις 14 Σεπτεμβρίου 2008 καταρρέει ο τραπεζικός κολοσσός Lehman Brothers.

Στις 17 Σεπτεμβρίου η FED, η ιδιωτική κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ που δεν ελέγχεται απ’ την αμερικανική κυβέρνηση παρόλο που δημιουργεί το δολάριο, δανείζει 85 δισεκατομμύρια δολάρια στην ασφαλιστική AIG για να μην πτωχεύσει.

Στις 18 Σεπτεμβρίου ο πρόεδρος της FED Ben Shalom Bernanke, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Augusta της Georgia και ήταν απ’ τους λίγους Εβραίους αυτός και η οικογένειά του που θρησκευόταν στην τοπική Συναγωγή Ohav Shalom, δήλωσε ότι πρέπει να χρηματοδοτήσει ο αμερικανικός λαός με 700 δισεκατομμύρια δολάρια την αγορά ομολόγων για να μην καταστραφεί η αγορά.

Όμως μας είπαν ψέματα και αυτό δεν το λέω εγώ.

Το γεγονός ότι η Lehman δεν υπήρχε λόγος να χρεοκοπήσει το είπε ό ίδιος ο τότε πρόεδρός της, ο Richard "Dick" Severin Fuld, γνωστός και ως ο γορίλλας της Wall Street που γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη από Εβραίους γονείς και δήλωσε ενώπιον μιας μη κυβερνητικής Επιτροπής, που ερευνά την «οικονομική κρίση», ότι «η Lehman υποχρεώθηκε να πτωχεύσει, όχι λόγω αμέλειάς της ή αδυναμίας της να βρει τρόπους εξόδου της από την κρίση, αλλά μετά από μία απόφαση, που ελήφθη στη βάση ψεύτικων στοιχείων, να μην της δοθεί η ίδια βοήθεια που απολάμβαναν οι ανταγωνιστές της πριν αλλά και τις αμέσως επόμενες ημέρες, μετά την πτώχευσή της. Την παραμονή της πτώχευσης, δηλαδή την 14η Σεπτεμβρίου 2008, η Fed συνέχιζε να παρέχει εγγυήσεις σε ανταγωνιστές της Lehman, κάτι που τους επέτρεπε να δανείζονται εν μέσω κρίσης, ενώ για την ίδια η Fed απαγόρευε να δανείζεται , σχεδόν για ένα 6μηνο και μονάχα η Lehman στερείτο αυτό στο οποίο οι άλλοι είχαν με μία ανεμπόδιστη πρόσβαση».

Όσο για τον κίνδυνο πτώχευσης του ασφαλιστικού κολλοσού AIG, που παρέλαβε την μεγαλύτερη οικονομική βοήθεια στην ιστορία για να σωθεί απ’ την χρεοκοπία, θα πω ένα μόνο πράγμα: Ενώ η AIG σωζόταν με τα λεφτά των Αμερικανών το τότε αφεντικό της, ο Maurice «Hank» Greenberg υιός Εβραίου ζαχαροπλάστη, απολάμβανε πολυτελέστατες διακοπές εκατομμυρίων. Συγκεκριμένα ξόδεψε 444.000 δολάρια για spa στην Καλιφόρνια και 86.000 για κυνήγι στην Αγγλία!

Τώρα σας υπενθυμίζω ότι η παγκόσμια οικονομική κρίση ξεκίνησε ακριβώς με την κατάρρευση αυτών των δύο κολοσσών!

Δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι σε συνδυασμό με τον Bernanke της FED που τυπώνει το χρήμα για την Αμερικανική κυβέρνηση αλλά ανήκει σε ιδιώτες, μας εξαπάτησαν σε παγκόσμιο επίπεδο!

Η παγκόσμια κρίση ήταν στημένη. Το μόνο πραγματικό γεγονός ήταν η ληστεία Αμερικανών και στη συνέχεια των υπολοίπων εθνών.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ;

Το 2012 οι άνεργοι στις ΗΠΑ έφθασαν τα 100,9 εκατομμύρια που αποτελεί ρεκόρ όλων των εποχών σαν αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης.

Ο κάθε Αμερικανός φορολογούμενος χρωστάει 150.000 δολάρια στους Κεντρικούς Τραπεζίτες που δάνεισαν στους απατεώνες τραπεζίτες και περιούσιους επιχειρηματίες ποτάμια δισεκατομμυρίων για να τους σώσουν από κάτι που όπως είδαμε παραπάνω δεν υπήρχε.

Σύμφωνα με το παγκόσμιο ρολόι του δημοσίου χρέους όλων των κρατών, η ανθρωπότητα χρωστάει στους τραπεζίτες 52 τρισεκατομμύρια δολάρια, ενώ το 2008 χρωστούσε 30 τρισεκατομμύρια δολάρια. Το μεγαλύτερο δημόσιο χρέος το έχει η Αμερική με 14 τρισεκατομμύρια δολάρια, ενώ το 2008 το χρέος της ήταν 5 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Στην Αμερική συμβαίνει ότι και στην Ελλάδα. Η ανεργία αυξάνεται, οι επιχειρήσεις κλείνουν, εκατομμύρια άνθρωποι χάνουν τα σπίτια τους. Σβήνουν ολόκληρες πόλεις και όλα αυτά γίνονται όπως και στην Ελλάδα για να μειωθεί το χρέος. Για να εξυγιανθούν τα οικονομικά της χώρας. Για να σωθούν οι τράπεζες!

Και ως δια μαγείας το χρέος αυξάνεται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς.


Κάθε Αμερικανός χρωστάει πλέον 42.000 δολάρια στους τραπεζίτες. Ακόμη και τα βρέφη. Και όλη αυτή η καταστροφή έγινε για να σωθούν οι τράπεζες. Συνδυάστε όμως όλη αυτή τη καταστροφή με το γεγονός ότι οι Διεθνείς Τραπεζίτες που σημειώνω παρακάτω, δημιουργούσαν τεχνητές οικονομικές κρίσεις εδώ και εκατοντάδες χρόνια μέχρι να καταφέρουν να πείσουν τους λαούς ότι πρέπει να υπάρχουν ιδιωτικά ελεγχόμενες κεντρικές τράπεζες. Γιατί όπως έλεγαν μόνο μια ιδιωτικά ελεγχόμενη κεντρική τράπεζα μπορεί να αποτρέψει τραπεζικές αποτυχίες. Όπως είδαμε συνέβη το αντίθετο ακριβώς. Πάλι μας εξαπάτησαν.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ


Όπως ήταν αναμενόμενο η οικονομική κρίση που ξέσπασε στις ΗΠΑ θα ερχόταν και στα μέρη μας μετά από λίγο καιρό, γιατί πλέον η οικονομία είναι παγκόσμια όπως λένε και οι μεγαλοδημοσιογράφοι, άρα μια «ατυχία» στις ΗΠΑ επηρεάζει και τον υπόλοιπο κόσμο. Οι κεντρικοί τραπεζίτες βέβαια γίνονται ολοένα και ισχυρότεροι επειδή ακριβώς ελέγχουν την δημιουργία του χρήματος.

Έτσι στα μέσα του 2010 είχε ήδη γίνει γνωστό ότι το έλλειμμα της Ελλάδας είναι μεγάλο και το χρέος μας δεν είναι πλέον βιώσιμο.

Έτσι ο Γιώργος Παπανδρέου του ΠΑΣΟΚ, πρωθυπουργός τότε της χώρας και εκλεγμένος με 44% δήλωσε απ’ το Καστελόριζο ότι πρέπει να μπούμε στο μηχανισμό στήριξης του ΔΝΤ, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για να καταφέρουμε να μειώσουμε το χρέος και να αποκτήσουμε την αξιοπιστία μας στις «αγορές» απ’ τις οποίες δανειζόμαστε.

Τρεις επενδυτικές τράπεζες ήταν ουσιαστικά τα εργαλεία κατασκευής της ελληνικής κρίσης.
Πρώτον η Goldman Sachs, πρόεδρος της οποίας είναι ο Lloyd Blankfein γεννημένος σε εβραϊκή οικογένεια στο Bronx. Αυτή η τράπεζα είχε βοηθήσει τη κυβέρνηση Σημίτη να «μαγειρέψει» τα οικονομικά της χώρας για να μπούμε στο ευρώ.

Η NEUBERGER BERMAN που είναι συμφερόντων Rothschild και η BLACKROCK .

Όμως ενώ υποστήκαμε όλη αυτή την οικονομική καταστροφή σαν λαός το αποτέλεσμα ήταν το δημόσιο χρέος μας να αυξάνεται κάθε χρόνο και να δίνονται συνεχώς νέες φρούδες ελπίδες περί ερχομού της ανάπτυξης!

Έτσι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Eurostat το χρέος αυξήθηκε και τη τελευταία χρονιά από 300,142,000,000 ευρώ το 3 τετράμηνο του 2012 σε 317,310,000,000 ευρώ το 3 τετράμηνο του 2013! Ταυτόχρονα απ’ το 2010 ο διοικητής της ιδιωτικής τράπεζας της Ελλάδας, Γ.  Προβόπουλος, μας διαβεβαιώνει κάθε χρόνο ότι η ανάπτυξη θα έρθει την επόμενη χρονιά! Αλλά κάθε χρόνο χάνει το δρόμο της απ’ ότι φαίνεται.


Όπως κοροϊδεύουν τους Αμερικανούς έτσι κοροϊδεύουν και εμάς. Έχουμε πέσει θύματα εξαπάτησης των κεντρικών τραπεζιτών και των υπαλλήλων τους και πρέπει να το αντιληφθούμε το συντομότερο δυνατόν. Τα λεφτά δεν τα φάγαμε όλοι μαζί. Θέλουν να μας φορτώσουν τις τεχνητές οικονομικές κρίσεις για να μην διαμαρτυρόμαστε που μας κλέβουν όχι απλά το βιος μας αλλά την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας, η οποία σχετίζεται άμεσα με την οικονομική μας κατάσταση. 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΒΟΗΤΕΣ ΑΓΟΡΕΣ;

Τι είναι οι περιβόητες «αγορές» που ακούμε καθημερινά; Οι μεγαλοδημοσιογράφοι ποτέ δεν το συγκεκριμενοποιούν για να μην στοχοποιούνται ακριβώς τα άτομα που εξαπατούν την ανθρωπότητα όχι απλά για να κερδίσουν χρήματα αλλά για να κυβερνήσουν το πλανήτη. Εναλλακτικά χρησιμοποιείται η λέξη «καπιταλισμός» ή «κεφάλαιο». Βέβαια δεν γίνεται τυχαία αυτή η επιλογή λέξεων. Φροντίζουν να στρέφουν αλλού την οργή του κόσμου. Μόνο έτσι θα μπορούν οι κεντρικοί τραπεζίτες να ελέγχουν το παγκόσμιο πλούτο και την ελευθερία μας.

Και ποιοι είναι αυτοί οι κεντρικοί τραπεζίτες που μπορούν να εξαθλιώνουν την ανθρωπότητα μέσω τεχνητών μειώσεων ρευστότητας στην αγορά; Παραθέτω μερικά ονόματα που έχουν δημοσιεύσει οι Αμερικανοί ερευνητές που συνέταξαν το ντοκιμαντέρ «The Money Masters» που αναλύει το πώς ελέγχεται ο παγκόσμιος πλούτος απ’ τους κεντρικούς τραπεζίτες.

Rothschilds
Rockefellers
Lazar Brothers
Warburg Bros
Lehman Brothers
Kuhn Loeb
Goldman Sachs of New York

Στο ίδιο ντοκιμαντέρ αναφέρεται ότι η μεγαλύτερη τράπεζα του πλανήτη, η JP Morgan δεν ανήκε ποτέ στον ίδιο τον Morgan απ’ τον οποίο πήρε το όνομά της. Ο ίδιος ήταν ο πράκτορας της οικογένειας Rothschild στην Αμερική. Όταν πέθανε και ανοίχθηκε η διαθήκη του διαπιστώθηκε ότι του ανήκε μόνο ένα μικρό ποσοστό απ’ την περιουσία του που υπολογίστηκε σε μερικά εκατομμύρια δολάρια. Η υπόλοιπη περιουσία ανήκε σε άλλους διαμέσου του πραγματικού αφεντικού του.

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε πριν πάμε σε πράξεις είναι να ενημερωθούμε για το ποιοι και πως ευθύνονται για την οικονομική σκλαβιά της ανθρωπότητας. Ποιοι είναι αυτοί στους οποίους χρωστά η ανθρωπότητα σήμερα 52 τρισεκατομμύρια δολάρια. Πρέπει με λίγα λόγια να συγκεκριμενοποιήσουμε τον εχθρό, τον οποίο φυσικά δεν επιλέξαμε εμείς. Μόνος του αποφάσισε να σκλαβώσει τα έθνη μέσω της οικονομικής υπονόμευσης.

Σας προτρέπω λοιπόν να παρακολουθήσετε το ντοκιμαντέρ «The Money Masters» που κυκλοφορεί ελεύθερα στο διαδίκτυο και αφορά την ιστορία των τραπεζών απ’ την αρχαιότητα έως σήμερα. Επίσης πρέπει να σταματήσουμε να εμπιστευόμαστε τους επαγγελματίες της παραπληροφόρησης. Μόλις πριν λίγες μέρες έσκασε το σκάνδαλο που αφορά την αποπληρωμή δανείων του μεγαλοδημοσιογράφου Οικονομέα του MEGA και του Δελατόλα που έχει την εφημερίδα το ΠΟΝΤΙΚΙ απ’ τον εφοπλιστή – τραπεζίτη Ρέστη. 

Φανταστείτε τώρα πόσο τεράστια είναι η επιρροή των κεντρικών τραπεζιτών στα μεγάλα διεθνή ΜΜΕ. Να είστε σίγουροι ότι το πρώτο πράγμα που θα φροντίσουν να κάνουν είναι να στρέψουν την προσοχή των ανθρώπων προς την λάθος κατεύθυνση για να μην αντιληφθούμε ποτέ ποιοι είναι οι πραγματικοί μας τύραννοι και οι υπάλληλοί τους.
Σε επόμενο άρθρο θα προσεγγίσουμε το πώς λειτουργεί το τραπεζικό μας σύστημα και το αν αυτό είναι ηθικό ή όχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...