Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Ρομάν Πολάνσκι: Όλοι θέλουν να γαμ... μικρά κορίτσια - Όταν ένας παιδόφιλος βραβεύεται

Ο διάσημος σκηνοθέτης είχε συλληφθεί στην Ελβετία το 2009 γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης απ' τις αμερικανικές αρχές απ' το 1978 γιατί είχε σεξουαλικές σχέσεις με 13χρονη. Μάλιστα είχε μείνει στη φυλακή για 42 μέρες και μετά έφυγε απ' τις ΗΠΑ για να μην καταδικασθεί σε μεγαλύτερη ποινή.

Ο ίδιος βρέθηκε στην Ελβετία προκειμένου να βραβευτεί στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Ζυρίχης.

Οι αστυνομικές αρχές φαίνεται πως έδρασαν ύστερα από αίτημα των αμερικανικών αρχών.


Ο Πολάνσκι, που γεννήθηκε στην Πολωνία και τώρα έχει γαλλική υπηκοότητα, έγινε γνωστός διεθνώς από την ταινία του το «Μωρό της Ρόζμαρι» το 1968 και το 2002 βραβεύθηκε με Οσκαρ για την ταινία του « Ο Πιανίστας».

Ο Πολάνσκι δήλωσε για το γεγονός "Αν είχα σκοτώσει κάποιον δεν θα είχε δοθεί τόση δημοσιότητα απ' τα ΜΜΕ, βλέπετε; Αλλά γαμ.. και τα μικρά κορίτσια. Οι δικαστές θέλουν να γαμ... μικρά κορίτσια. Οι ένορκοι θέλουν να γαμ.. μικρά κορίτσια. Όλοι θέλουν να γαμ... μικρά κορίτσια."




Ο Πολάνσκι είναι Εβραίος. Μέρος της διδασκαλίας του ήταν και το Ταλμούδ.

Στο Ταλμούδ αναφέρεται ξεκάθαρα ότι δεν απαγορεύεται η σεξουαλική συνεύρεση με ανήλικα παιδιά αρκεί αυτά να είναι λιγότερο από 9 ετών και ότι δεν είναι σημαντικό ένας άνδρας να συνουσιάζεται με ένα μικρό κοριτσάκι.

Μπορεί λοιπόν ο Πολάνσκι να έκανε παράνομο σεξ με μια 13χρονη αλλά σύμφωνα με το Ταλμούδ δεν πρέπει να φυλακισθεί γιατί είναι ηθικά και πνευματικά μη κολάσιμο.

Τον Πολάνσκι υπερασπίστηκαν άμεσα πολλοί γνωστοί Εβραίοι του κινηματογράφου και ζητούσαν μέσω συλλογής υπογραφών την απελευθέρωσή του.



Στην προσπάθεια απελευθέρωσης του Πολάνσκι πρωτοστάτησε ο Εβραίος φιλόσοφος της Γαλλίας Bernard-Henri Lévy λέγοντας ότι είναι άδικο να διώκουν τον Πολάνσκι για αυτή του την παρανομία μιας και είναι επιζών του Ολοκαυτώματος και έχει υποστεί διώξεις απ' το Σταλινικό καθεστώς.

Ο Εβραιος φιλόσοφος Bernard-Henri Lévy είναι απ' τους Εβραίους με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως σύμφωνα με την Jerusalem Post.





Ο "Rapist" αντί για "Pianist" Εβραίος Ρομάν Πολάνσκι που δεν πρέπει να είναι φυλακή παρόλο που βίασε ένα μικρό κορίτσι γιατί είναι επιζών του Ολοκαυτώματος και το επιτρέπει η ηθική διδασκαλία του Ταλμούδ.

Ο Λεχ Βαλέσα πρώην πρόεδρος της Πολωνίας και νομπελίστας ισχυρίστηκε πως θα έπρεπε να συγχωρεθεί στον σκηνοθέτη αυτή η μια και μοναδική αμαρτία του
Στη φώτο βλέπουμε τον πρόεδρο της Πολωνίας Βαλέσα να βραβεύεται απ' την υπερεθνικιστική εβραϊκή οργάνωση Chabad Lubavitch στο Ισραήλ

Τα σχετικά αποσπάσματα απ' το Ταλμούδ:

"'Ενας εβραίος δικαιούται να παντρευθεί ένα τρίχρονο κορίτσι (συγκεκριμένα τριών ετών "και μιας ημέρας")". Sanhedrin 55b.

"'Ενας εβραίος μπορεί να συνουσιαστεί με ένα παιδί, αρκεί το παιδί να είναι λιγότερο από 9 ετών." Sanhedrin 54b.

"Δεν είναι σημαντικό όταν ένας άντρας συνουσιάζεται με ένα μικρό κοριτσάκι." Kethuboth 11b.

Τελικά ο Πολάνσκι αφέθηκε ελεύθερος και δεν εξεδόθη στις ΗΠΑ απ' τις ελβετικές αρχές

Ο Πολάνσκι σήμερα βραβεύεται για τις ταινίες του!



Ο Ρομάν Πολάνσκι ήταν αυτός που απέσπασε το Σεζάρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας για την ταινία "Η Αφροδίτη με τη Γούνα".



Υ.Γ: Κάποιοι μπορεί να χαρακτηρίσουν αυτή την ανάρτηση "αντισημιτική". Εμείς απλά λέμε ότι είναι εναντίον της βράβευσης παιδόφιλων όταν μάλιστα το έχουν παραδεχθεί οι ίδιοι. Γιατί αν οι σεξουαλικές διαστροφές προωθούνται μέσω δημοσίων προσώπων που παρουσιάζονται ως πρότυπα και επιτυχημένοι τότε ποια θα είναι η κατάληξη της κοινωνίας μας.

7 σχόλια:

  1. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΝΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΕΝΑΣ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΠΟΛΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΛΟΜΠΥ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΜΑ ΚΑΙ ΩΚ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΟΛΟΚΙΣΜΟΣ ΜΕΣΩ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ..........ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ......ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.................ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΙΟ ΑΛΗΤΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ. ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΚΑΘΙΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς όλο το άρθρο βασίζεται σε ένα ψέμα. Του την είχαν στημένη του Πολάνσκι, νόμιζε ότι η κοπέλα ήταν αρκετά μεγαλύτερη από 15 και η ίδια τον έχει συγχωρέσει. Είναι κρίμα να συνδέετε αυτό με γενικά τους Εβραίους, όταν αυτό που καταστρέφει τον κόσμο είναι η ακραία ανισότητα στην διανομή του πλούτου.

    Κρίμα που κάποιοι πέφτουν στων πλουτοκρατών την παγίδα που είναι η καλλιέργεια του μίσους για τον συνάνθρωπό μας, πολύ κρίμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε σε ευχαριστούμε που παρέθεσες τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία για να μας πείσεις ότι ο Πολάνσκι ήταν θύμα και όχι θύτης... Σίγουρα αυτοί που του την έστησαν ήταν Ναζί που ήθελαν να αμαυρώσουν την εικόνα αυτού του λαμπρού Εβραίου σκηνοθέτη...

      Υ.Γ: Το μόνο ανίκητο τελικά στο σύμπαν είναι η βλακεία... Γιατί όταν ο ίδιος ο Πολάνσκι παραδέχεται ότι "Όλοι θέλουν να γαμ**σουν μικρά κορίτσια" και λες ότι έπεσε θύμα τότε τι να πει κανείς.. Τι να πει.. Το μόνο που ίσως θα σε ταρακουνούσε θα είναι να ήταν το παιδί σου στη θέση της...

      Διαγραφή
    2. Και ποιοί είναι οι πουτοκράτες? Οι εβραίοι φυσικά. Αμέτρητα ονόματα.

      Διαγραφή
  4. λευτερια στον Πολάνσκι! γαμω τα κοκαλα των ελληνων και σκληρο γαμησακι στα ανηλικα ελληνοπουλα (και στα αλβανακια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εισαι τοσο ΔΕΙΛΟΣ,που μια ζωη θα γραφεις ως ανωνυμος.Προφανως κ εκτος pc βγαζεις την καφριλα σου παλι ως ΔΕΙΛΟΣ κουκουλοφορος!Τι να πω,οτι εισαι σιχαμενος,βρωμερος κ τρισαθλιος?μα αυτα τα ξερεις κ μονη σου.Το θεμα ειναι να μετανοησεις οσο η βρωμερη ψυχη σου δεν εχει εγκαταλειψει το ταλαιπωρο κορμι σου,γιατι αλλιως....,χαιρετισμους σε ιουδα κι εφιαλτη!!ΘΥΜΑ!!Καλη ΜΕΤΑΝΟΙΑ παντως!!!Καποιος που ευλογηθηκε να γεννηθει Ελληνας!!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...