Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Βρετανία: 50χρονη Βρετανίδα χρωστούσε χρήματα σε Πακιστανό και του «κανόνιζε» να βιάζει κοπέλα για να ξεχρεώσει!


Φρίκη και οργή προκαλεί η στάση μίας 50χρονης γυναίκας, στη Βρετανία, η οποία
«μεσολάβησε» ώστε ένας 37χρονος άντρας να βιάσει ένα νεαρό κορίτσι ώστε, με αυτό τον τρόπο, να ξεπληρώσει τα νοίκια που του χρωστούσε.

Ειδικότερα, όπως δημοσιεύει η Daily Mail, ο 37χρονος Χασάν Ακτάρ, βίασε επανειλημμένως μία νεαρή γυναίκα από το 2012 έως τον Μάρτιο του 2013 με τις… «ευλογίες» της Μύριελ Κόουλμαν που είχε «κανονίσει» όλες τις συνευρέσεις.

Η 50χρονη παραδέχτηκε την ενοχή της λέγοντας πως παρείχε βοήθεια στους βιασμούς ενώ ο Ακτάρ αρνείται τις κατηγορίες και τονίζει ότι η Κόουλμαν προσπαθεί να τον ενοχοποιήσει. 


Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, ο 37χρονος είχε βάλει στο… μάτι την νεαρή γυναίκα που είχε την ατυχία να μένει πολύ κοντά στο σπίτι του. Όταν, η οικογένεια του Πακιστανού, Ακτάρ, πήγαινε για διακοπές στη χώρα τους, εκείνος προσπαθούσε να «στριμώξει» την κοπέλα προσφέροντας δώρα και υποστηρίζοντας πως θα τη βοηθήσει στην καριέρα της.

Έτσι, ο 37χρονος βίαζε επανειλημμένα το νεαρό κορίτσι ενώ γεννετικό υλικό του δράστη βρέθηκε σε έναν υπνόσακο αλλά και στο πουκάμισο του θύματος. Την ίδια ώρα, η νεαρή επιβεβαίωσε πως η 50χρονη χρωστούσε λεφτά στον Πακιστανό και ανέλαβε ρόλο «διαμεσολαβητή» στην υπόθεση ενώ υπογράμμισε πως δεν έκανε απολύτως τίποτα για να σταματήσει το «μαρτύριό» της.

http://www.kontranews.gr/kosmos/item/5096-xrwstouse-xrhmata-pakistano

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...